perjantai 17. joulukuuta 2021

Fengshui vesi-elementti jouluna - 17. luukku

Mikäli kotisi kaipaa fengshui vesi-elementtiä, saat tuotua sitä myös joulukukilla. Näin talviaikaan harvemmin on tarvetta vesi-elementille, mutta jos kuitenkin kaipaat sen tukea niin siihen on useampi vaihtoehto. Kuvassa on multiflora hyasintti, jonka sipulista kasvaa monta kukkavartta.

Siniset hyasintit fengshui vesi-elementtiä... 

Taitaa ainoa sininen joulukukka olla hyasintti. Sitä on kahdenlaista, joista kuvia Multiflora hyasintti ja tavallinen hyassintti -postauksessa.
Hyasintti on tosi näyttävä, kun sitä on useampi asetelmassa. Alla olevat runsaat hyasinttiasetelmat on Helsingin Talvipuutarhasta aiemmilta vuosilta. Aivan upeita! Kaikki eivät vain kestä hyasinttien vahvaa tuoksua. 

Jos ei ole erittäin tuoksuherkkä, niin voi laittaa hyasintit lasikuvun alle tai isoon kannelliseen lasipurkkiin. Tietysti kannen on oltava silloin raollaan. Lasisylinteri on myös kätevä hyasinteille, siitä enemmän Joulukukat kissaperheessä lasisylinteriin -postauksessa.

Musta ja tummansininen fengshui vesi-elementtiä...

Jos siniset hyasintit eivät sovi ja haluat tuoda kotiisi vesi-elementtiä, niin voit käyttää silloin mustaa tai tummansinistä väriä.


Talvi on fengshuin vesi-elementtiä...

Eri vuodenajat edustavat tiettyä elementtiä. Talvi on siis vesi-elementtiä ja siksi talvella harvemmin sitä tarvitaan lisää tukemaan tai korjaamaan kodin elementtien tasapainoa, ainakaan isompana määränä.

Mihin nämä kannattaa sijoittaa...

Siihen vaikuttaa moni asia, kuten se tuleeko vesi-elementti tukemaan sinua vai tasapainottamaan kodin energiaa. Siinäkin tapauksessa vielä riippuu siitä, minkä epätasapaino vaatii korjausta vesi-elementillä. Vesi-elementtiä ei siis sijoiteta automaattisesti baguan vesi-elementin alueelle pohjoiseen.
Jos sinulla ei ole tiedossa kotisi fengshuin tarkempaa tilannetta, niin voit sijoittaa nämä intuitiivisesti kohtaan, missä niitä näkee usein.

Fengshuin 5 elementtiä...

Vesi on siis yksi viidestä fengshuin elementistä. Ne muut neljä on metalli, puu, tuli ja maa. Kirjoitan niistä sarjan tänne joulukalenteriin. Alla linkit muihin postauksiin.


Olen siis fengshui-konsultti ja erikoistunut puutarhan fengshuihin. Siihen liittyy myös osana sisäkasvit ja kukat.

Jouluterveisin Sari2 kommenttia:

  1. Ihanan muhkeat ja tuo väri on tosiaan kerrassaan upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden sinisten hyasinttien sävy on tosiaan huikean intensiivinen. Ja vielä kun niitä on noin monta ja täydessä kukassa. Ja tuoksukin oli niin ihana :)

      Poista