maanantai 13. joulukuuta 2021

Fengshui maa-elementti jouluna - 13. luukku

Mikäli kotisi kaipaa fengshui maa-elementtiä, saat tuotua sitä näillä postauksen vinkeillä. Tai jos tiedät, että näin talviaikaan maa-elementistä on sinulle iso apu, saat jouluna lisättyä sitä helposti joulukoristeilla. Maa-elementti auttaa myös maadottumaan, kun kokee hankalaksi rauhoittua tai hiljentää omia ajatustulvia.
 

Erilaiset kävyt fengshui maa-elementtiä...

Kävyt kuuluvat joulukoristeisiin, joita tulee käytettyä joka vuosi, kuten blogin kuvistakin näkyy. Fengshuissa ne ovat hyviä maa-elementin edustajia ja siksi sopivat joulun aikaan erinomaisesti.

Toinen hyvä niksi lisätä maa-elementtiä jouluna, on tehdä omin käsin kransseja ja joulukoristeita sekä tietysti leipoa joulupipareita 🎄


Oksista tehdyt kranssit fengshui maa-elementtiä...

Tällaiset oksista tehdyt kranssit ja kranssipohjat ovat myös fengshui maa-elementtiä, kun ne jäävät näkyviin. Eli niitä ei kannata peittaa kokonaan havuilla tai kasveilla. Jos tarvitsee vahvistaa kodin maa-elementtiä, tällaiset kranssit kannattaa olla esillä näin paljaina, ilman koristeita.

Keltainen joulutähti maa-elementin joulukukka...

Joulukukista ainoa fengshui maa-elementin kukka olla keltainen joulutähti. Siinäkin vain ne lajikkeet, joilla ylimmät lehdet ovat vahvan keltaiset. Siis aika erikoinen joulukukka. Näet siitä lisää kuvia Keltainen joulutähti ja karkkivärijoulu -postauksesta.


Mihin nämä kannattaa sijoittaa...

Siihen vaikuttaa moni asia, kuten se tuleeko maa-elementti tukemaan sinua vai tasapainottamaan kodin energiaa. Siinäkin tapauksessa vielä riippuu siitä, minkä epätasapaino vaatii korjausta maa-elementillä. Maa-elementtiä ei siis sijoiteta automaattisesti baguan maa-elementtien alueille.
Jos sinulla ei ole tiedossa kotisi fengshuin tarkempaa tilannetta, niin voit sijoittaa nämä intuitiivisesti kohtaan, missä niitä näkee usein. Siinä ne maadoittavat kaikkia ja tuovat rauhallista joulutunnelmaa.


Fengshuin 5 elementtiä...

Maa on siis yksi viidestä fengshuin elementistä. Ne muut neljä on metalli, vesi, puu ja tuli. Kirjoitan niistä sarjan tänne joulukalenteriin. Alla linkit muihin postauksiin.


Olen siis fengshui-konsultti ja erikoistunut puutarhan fengshuihin. Siihen liittyy myös osana sisäkasvit ja kukat.Jouluterkuin Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti