perjantai 24. joulukuuta 2021

Tunnelmallista joulua joulukukilla - 24. luukku

Joulukukat tuovat tunnelmallista ja kaunista joulua. Minulle itselle joulukukilla on todella iso merkitys jouluna. Ne luo koko joulukuun ajaksi sitä rauhallista ja aitoa joulun tunnelmaa, ilman turhaa joulustressiä. Olen aivan ihastunut stressittömään ja oman näköiseen jouluun 🎄

Jouluruusulla tunnelmallista joulua...

Jouluruusu on selväsitkin tämän joulun joulukukkani. Se on juhlavan upea näin valkokukkaisena. Eli nämä ovat vaaleajouluruusuja (Helleborus niger) niin lehdettöminä kuin lehdellisinäkin versioina.Jouluruusun hoito-ohjeita näet Jouluruusun säilytys ja hoito -postauksesta.

Upea kerrottu amaryllis eli ritarinkukka...

Valkoisen kerrotun amarylliksen lisäksi nyt myös tämä vaaleanpunainen kerrottu amaryllis avasi kukkansa, juuri jouluksi. Aika upea tämäkin. Laitan siitä oman postauksen, kun kukat ovat vielä enemmän auki.
Amarylliksen hoito-ohjeet löytyvät Amarylliksen säilyttäminen ja hoito -postauksessa.Iloista ja tunnelmallista joulua teille kaikille!


 Jouluterkuin Sari4 kommenttia:

 1. Onpas ihana tuo kerrannainen vaaleanpunainen amaryllis. Taisi löytyä toinen suosikki valkoisen kerrotun rinnalle. Jouluruusuista pidän myös paljon. Tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä upea amaryllis ja tänään se olikin jo enemmän auki. Pääsen varmaan jo huomenna kuvamaan sitä, niin saan laitettua siitä oman postauksen.

   Poista
 2. Kaunista kukintaa💚 Ehdin kalenterisi pariin vasta tänään, vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Rauhallista huomista tapaninpäivää💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näinhän se on. Minulla itsellä on ollut nyt joulukuussa niin paljon kaikenlaista sovittua hommaa, etten ehtinyt lainkaan käydä muiden blogeissa. Vähän kyllä harmittaa, mutta ensi vuonna sitten paremmalla ajalla :)

   Poista