Puutarha Studio


Puutarha Studio on yritykseni, joka on erikoistunut ekologiseen puutarha-fengshuihin ja kuun vaiheisiin puutarhanhoidossa.
Teen konsultointeja ja pihasuunnitelmia.

Sarin puutarhakurssit, jotka ovat verkkokursseja kaikkien saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta www.sarinpuutarhakurssit.fi


Opetan myös Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa. Kaikille avoimet kurssit  Puutarha Studion etusivulta.

Sähköpostia voit laittaa: sarinpuutarhat@gmail.com

4 kommenttia:

 1. Kommenttini koskee jo neljän vuoden takaista blokikirjoitustasi särkyneistäsydmistä. Pohdit siinä kasvin ruotsinkielistä nimeä, löjtnantshjärta. Olen kuullut sille seuraavan selityksen. Kukka muistutti luutnanttia onnettomasti päättyneestä rakkaudesta tanssijattaereen: kukan vaaleanpunainen uloin osa muistutti ballriinan tytystä (omasta mielestäni se muistuttaa barokin ajan ylhäisönaisten hameita, jotka oli levitetty hameen alle kätketyillä koriraketeilla, paniereilla, niin leveiksi, että naiset joutuvat kulkemaan ovistä kyki edellä sivuttain)ja sisempi, heteet ja emi,lukuisista yhdessä nautituista shampanjapulliosta. Kun avaat kuka ja käännät sen ylösalaisin pystyasentoon, näet todella shampanjapullon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos paljon kommentista! Nyt en meinaa malttaa odottaa, että särkynytsydän alkaisi kukkia. Täytyy kyllä heti mennä tutkimaan tuo kukassa oleva shampanjapullo :)

   Poista
 2. Hei! Luin 2015 postauksesi tekonurmen asennuksesta vanhan nurmikon päälle. Onnistuiko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistui, tosin nurmikkomaton saumoista kasvoi suikeroalpi läpi. Eli sitä olen saanut kitkeä jonkun verran. Mutta muuten ei ole ollut ongelmia.
   Pitäisikin laittaa tänne uusi postaus, mitä nurmikolle kuuluu :)

   Poista