Sarin puutarhakurssit

Verkkokurssi sivustoa päivitetään ja sivusto aukeaa taas juhannuksen jälkeen.


Sarin pihasuunnittelukurssi -verkkokurssi

Kurssi pääset ohjatusti suunnittelemaan omaa pihaa ja piirtämään pihasuunnitelmaa. Kurssi sopii intohimoisille puutarhaharrastajille sekä niille, joilla ei ole kokemusta pihasta.
Lisätietoja Sarin pihasuunnittelukurssi

Kuun vaiheet ja puutarhanhoito -verkkokurssi

Uudistin kurssin rakenteen ja lisäsin sinne vuoden 2019 Parhaat päivät siementen kylvöihin, Parhaat päivät hedelmäpuiden leikkaamiseen ja Parhaat #kitkemispäivät.

Saat lisätietoja ja näet kurssin sisällön  Kuun vaiheet ja puutarhanhoito.
Verkkokurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit palata siihen monta kertaa uudelleen.
Kurssi toimii myös älypuhelimella ja voit katsoa/kuunnella sen osissa. Se sisältää myös ladattavan/tulostettavan Kuun vaiheet ja puutarhanhoito -oppaan, Vuosikalenterin vuoden puutarhatöistä sekä Siementen kylvöajat -taulukon ja ne vuoden Parhaat päivät -taulukot.


Kaunis satumainen kukkanurmikko -verkkokurssi


Näet kurssin sisällön ja muita lisätietoja Kaunis satumainen kukkanurmikko
Kurssilla opit sekä tekemään ja hoitamaan oikein kukkanurmikkoa. Se on erittäin helppohoitoinen, mutta väärällä hoitotavalla se menee pilalle. Kurssilla on myös parhaat kukkanurmikkokasvit ja mistä saat niitä.
Kukkanurmikko on iso ekoteko perhosille ja kimalaisille, ja samalla huolehdit, että pihalla viihtyvät pölyttäjähyönteiset. Niitä tarvitaan omenapuiden, marjapensaiden ja mansikan pölyttämiseen, jotta saadaan hedelmiä ja marjoja.


Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa kursseja 2019

Puutarha- ja fengshuikurssit joilla opetan, löytyvät Puutarha Studion etusivun alaosasta. Siellä on linkit kurssien tietoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti