sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Aina on syytä juhlia - helppoja kukkavinkkejä kattaukseen

Blogiyhteistö: Huiskula
Aina on syytä juhlia! Loistava ja toimiva fengshui-neuvo, jos mikään ei onnistu tai kaikki menee päin mäntyä tai mitään ei ole tehtävissä - järjestä juhlat. Jos rahaa ei ole, niin nyyttikestit. Juhlat tuovat iloa ja hauskaa yhdessä oloa kotiin ja ehkä siksi ne toimivat myös kodin "puhdistajana". Tässä nyt muutama helppo kukkavinkki kattaukseen, onhan kukat juhlissa hyvin oleellinen osa 😊

Yläkuvassa vaaleanpunainen iksia ja yksi esikon kukka. Hauskasti ovat samaa sävyä. Esikot ovat edelleen täydessä kukassa parvekkeella, joten niistä raaskii ottaa muutaman kukan. Samoin orvokin kukat ovat parvekkeelta.

Punavalkealle hortensialle paperi ruukun suojaksi... 

Valitsin nyt ruukkukukat leikkokukkien sijaan. Ne ovat käteviä juhlapöydällä, etenkin jos ei ole juhlavaa maljakkoa. Ja jos juhlat jakaantuvat koko viikolle, niin ruukkukukat kestävät kauniina pitkään.
Helppo konsti saada ruukku piiloon ja juhlavammaksi on kääriä paperi ruukun ympärille. Ruukun alla on muovikippo, jotta pöytä ei kastu. Laitoin myös muutaman palmunlehden ruukun alle.
Lautasliinan alla on myös palmunlehti samoin kuin nauhan alla. Kukkana vaaleanpunainen iksia. Palmunlehti on aika edullinen leikkovihreä, joten sitä oli nyt kiva käyttää. 

Jos pöydän pinta on kaunis, niin en välttämättä peittäisi sitä pöytäliinalla. Mutta jotain se kaipaa, vaikka näitä palmunlehtiä 😊


Hempeät ruukkuruusut eli äitienpäiväruusut...

Ihan kokeeksi vaihdon hortensian tilalle kaksi vaalean persikkaista ruukkuruusua. Niitä näkee nyt paljon myynnissä, kun viikon päästä on äitienpäivä. Kukan sävy on aika ihana. Taas ruukkujen ympärille kiedoin samaa ruskeaa pakkauspaperia.
Lautasliinan koristeena on pelkät palmun lehdet. 


Minkä väriset kukat sitten sopivat juhlaa? Ehkä lempivärin tai kattauksen värin mukaiset tai sitten fengshuin mukaan valittu väri 😉 
Juhlat on hyvä tehdä aina itselle sopivaksi eli omantyyliseksi. Siten juhlista nauttii itsekin eniten, ja ne tuovat enemmän iloa kaikille ja toimivat fengshuissakin parhaiten.

Sain kukat blogijutun tekoon Huiskulasta. Kiitos jälleen heille yhteistyöstä!


#fengshuiblogihaaste

Tämä postaus kuului #fengshuiblogihaasteeseen. Meitä on kaksi bloggaavaa fengshui-konsulttia ja haastoimme toisemme kirjoittamaan samasta aiheesta kerran kuukaudessa. Tämän toukokuun aiheena on juhlat.
Elämä on yhtä juhlaa My feng shui life -blogi Virpi Karjalainen
Aina on syytä juhlia - helppoja kukkavinkkejä kattaukseen Sarin puutarhat -blogi Sari Weckström


Ihanaa kevään juhla-aikaa kaikille, niin isoihin kuin pienen pieniin juhliinkin!

Terkuin Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti