sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Pieniä kukkia, sammalta ja adventtikynttilät - 19. luukku

Pieniä punaisia kukkia ja sammalta on nyt tänään adventtikynttilöiden koristeena. En ole ihan varma, pidänkö näistä kukista. Toisaalta tämä on hauska kokonaisuus, mutta jokin tässä ei miellytä  minua. Taidan pitää enemmän yksivärisistä kukista tai toisen muotoisista.  Mutta aina kannattaa kokeilla, niin sitten tietää... näinhän se on 😊


Pieniä punaisia krysanteemin kukkia ja sammalta...

Etsin siis punaisia leikkokukkia tähän adventtikynttiläasetelmaan. Kukkien tuli olla aika matalia, jotta ne jäävät kynttilän liekin alapuolelle. Löysin vain tätä pienikukallista krysanteemia leikkokukkana. Siitä oli kyllä helppo leikata kukat irti ja tehdä niistä tämä asetelma. 
Pienet maljakot ja sammalta peittona...

Kynttilöiden väleissä on pienet maljakot, joihin saa vettä näille krysanteemin kukille. Kivasti sammal peittää maljakot hyvin. Näin krysanteemit kestävät pidempään. 

Olisi kiva kuulla mielipiteesi tästä. Onko tämä hyvä vai aivan kamala? 😄


Leppoisaa adventtisunnuntaita!

Jouluterveisin Sari


8 kommenttia:

 1. Minusta tuo asetelma on todella kaunis. Se on persoonallinen jouluasetelma, kaiken perinteisen rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että pidät siitä :) Se on tosiaan persoonallinen, kun siinä ei ole lainkaan niitä perinteisiä joulukukkia. Väri on sentään joulunpunainen :)

   Poista
 2. Tyylikäs ja kevyt asetelma. Yllättävän kiva tuo juuri oikean punainen krysanteemin kukka, jonka vihreä keskus nappijuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Krysanteemin kukan tummanpunainen väri on minustakin tosi kiva. Se on kivan tumma, etenkin illan hämärässä.

   Poista
 3. Yllättävä, mutta alan pitää siitä enemmän ja enemmän. Tulee mieleemi lupaus keväästä. Väri kyllä jouluun sopiva. Vihreä keskus ja sammal niin yhteensopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetelmassa on tosiaan jotain jännää, vaikka se ei ole niin jouluinen. Ehkäpä se on juuri se kevään lupaus, sillä kukat tosiaan tuovat mieleen kevään ennemmin kuin joulun :)

   Poista
 4. Jouluiset päivänkakkarat,kyllä nuo kukat sopivat hyvin ihanan vihreiden kynttilöiden ja sammalten kanssa.Suostuisin ottamaan asetelman ilomielin pöydälleni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidit siitä :) Onpa tosiaan kuin "jouluisia päivänkakkaroita". Ehkäpä se tekee tästä hieman keväisen tai jopa kesään vivahtavan.

   Poista