keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Luukku 16 - Jouluiset tulppaanit lasimaljakossa

Kaupallinen yhteistyö - Huiskula Oy
Jouluiset punaiset tulppaanit ovat joillekin ainut oikea joulun kukka. Onhan ne jouluisia jo värinkin puolesta ja kauniisti aseteltuna tulppaanit ovat juhlavia kukkia. Näin lasimaljakossa, jossa on reikäkansi, ne ovat minusta erityisen viehättäviä.


Jouluisen punaiset tulppaanit lasimaljakossa...

Tässä on kahden pituisia tulppaaneja. Eli osasta leikkasin vähän enemmän varresta pois. Siten kokonaisuudesta tulee elävämpi. Jos tämä ei vielä ole riittävän jouluinen, niin muutamalla joulupallolla se muuttuu heti entistä jouluisemmaksi.


Kun tulppaanien varret ovat lyhyempiä, ne asettuvat enemmän suoraan ylöspäin lasimaljakossa. Näinkin tästä saa kauniin asetelman.

Tulppaanien kannellinen lasimaljakko...

Tämä maljakko on erikoinen, koska siinä on reiällinen kansi. Yksi tulppaanin varsi mahtuu yhdestä reiästä. Tällä saa siis nopeasti ja helposti näyttävän asetelman. Siis loistava kapine 😊

Nämä jouluiset tulppaanit kotimaisia...

Kotimaisia kukkia kannattaa suosia myös näin jouluna. Suurin osa perinteisistä joulukukista on kasvatettu Suomessa ja niin on myös nämä tulppaanit. Ne on Huiskulan omaa tuotantoa eli kasvatettu Huiskulan Puutarhalla, Turussa. Huiskula on iso puutarha, joten näitäkin löytynee jo monesta kukkamyymälästä ympäri Suomea. 

Sain tulppaanit Huiskulasta. Kiitos siitä heille!


Lisää postauksia jouluisista tulppaaneista ja leikkokukista...

Jouluterveisin Sari

6 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kätevä maljakko. Mistä olet tuon löytänyt? Kaunis asetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä maljakko on kyllä huippu hyvä ja ihme, ettei sen tyyppisiä ole myynnissä. Tai ainakaan en ole nähnyt niitä. Itse olen saanut tämän sukulaiselta, joka oli heittämässä sitä pois. Satuin kyllä silloin täydelliseen aikaan paikalle. Ja nyt se minulla ahkerassa käytössä.

   Poista
 2. On kyllä näyttävä asetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Punaisista tulppaaneista ja parista joulupallosta saa kivasti luotua jouluisen asetelman.

   Poista
 3. Minulle tulppaani on perinteisesti ollut kevääntuoja, mutta punaisena sopii tosin hyvin jouluunkin, ja valkoisena!
  Tänä vuonna ollaan menty amaryllislinjalla, mutta ehkäpä on vielä käytävä kukkakaupassa katsomassa mitä herkkuja sieltä vielä löytyykään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amaryllikset onkin aivan ihania! Vähän samaa olen suunnitellut minäkin. Odotan tiistaita, että torillamme on taas kukkamyyjä. Hänellä kun on aina jotain jännää ja erikoisiakin kukkia. Jospa löytyisi vielä jotain kivaa... :)
   Heti joulun jälkeen taitaa taas iskeä tulppaanikuume, etenkin pastellisävyisiin tulppaaneihin ;)

   Poista