maanantai 6. lokakuuta 2008

Syreenejä ja ruusuja

Selailin kuvia syreeneistä ja pensasruusuista seuraavalle kurssilleni. Niiden kukat ovat niin ihania. Onneksi on tullut otettua paljon kuvia, myös viime kesältä.

Mikään ei voita vanhanajan pihasyreenin tuoksua...


Tai juhannusruusun tuoksua...


Mustialanruusussakin on hyvä, tosin mieto tuoksunsa.5 kommenttia:

 1. Hih, meidän pieni kasvihuone on syreenipensaan alla, se pensas on noin kuusi metriä korkea, ja osa sen oksista peittää koko kasvihuoneen katon. Kukkiessaan se on ihanan näköinen, oikein odotan taas ensi kevättä, mehän nimittäin saatiin tuo vasta tänä vuonna kesällä.
  Ja samaa voin sanoa juhannusruusustanikin, kukkiessaan on kuin suuren suuri kermakakku se on kerrannainen, sit meillä on vielä noita erilaisia ruusuja, jotka nytkin vielä kukkii.
  Rakastan kukkia niinkuin sinäkin... mukavaa iltaa,
  nähdään unta kukkasista.

  VastaaPoista
 2. Syreenit olivat Matilda-mummonikin lempikukkia, ehkä siksi minunkin lemppari-kukkia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain on niin kauniita kukkasia... Vaikka syksy onkin ihanaa aikaa, tulee nyt jo ikävä kaikkia kukkasia. Menee taas niin kauan ennen kuin tulevat takaisin, nyyh!

  VastaaPoista
 4. Voi noi syreenit on kyllä ihania! Ihan tulee jo kaipuu alkukesään ;)

  VastaaPoista
 5. sirkka - voin kuvitella miten henkeäsalpaavan upea näky on kun syreenisi kukkii kauniin kasvihuoneesi päällä : ) ja tuoksu on varmasti mahtava ...

  marjamatilda - syreenit ovat aina niin kauniita. Nykyään niitäkin on montaa eri laatua.

  mari - niin syksyssä on tiettyä haikeutta. Onneksi on valokuvat ! Niin ja tietysti voi ostaa leikkokukkia tai ruukkukukkia. Kävin juuri ostamassa työpöydälleni upean atsalean : )

  kati - kukat on aina ihania, rakastan kukkia ja niiden kuvaamista : ) Niin ja kukkien tuoksut ovat tietysti myös tärkeitä : )

  VastaaPoista