torstai 11. syyskuuta 2008

Aurinko tuo heti elämää pihalle

Kurtturuusun kukassa oli surinaa...


Samassa pensaassa pikkulinnut olivat syöneet kiulukoista siemenet. Linnut olivat aika arkoja, en saanut niistä kuvaa. Mikä lie pelästyttänyt niitä ; )

Tammissa on kohta paljon lintuja ja oravia, kun tammenterhot alkavat kypsyä. Ja naakat syövät maahan pudonneet tammenterhot. Näin tässä pari päivää sitten kun naakkaparvi oli omenapuussa herkuttelemassa punaisilla omenilla. Se oli hassun näköistä.


Ja vihdoinkin sain ostettua Kuupuutarhaan muutaman pussillisen tulppaanin sipuleita ja vähän valkoista scillaa. Täytyy vielä käydä parissa puutarhaliikkeessä ....


5 kommenttia:

 1. Juu täälläkin oravat asuu meidän katolla:) ihana katsella näitä puutarha kuviasi ja rakastan seurata lintujen touhuja:) Kiva kun piipahdit!
  Oletko muuten käynyt Riitan liikkeessä.

  VastaaPoista
 2. Miten ihana puutarha, kauniita kukkia, kauniita kuvia. Ihan surettaa katsoa omia rempallaan olevia kukkapenkkejä, tuli pidettyä jonkinlainen välivuosi niiden hoitamisessa ja sehän sitten myös näkyy. No floksit kyllä peittävät alleen rikkaruohot ja muut ja ilahduttavat silmää komeudellaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sanoistanne.
  Sirkka - käyn Riitan puodissa usein. Tällä viikolla tosin en vielä ole ehtinyt. Kuulemma sinne tulee nyt joulua vasten koko ajan uutta tavaraa. Eli siellä aion taas kohta pistätyä ...
  Clarissa - minukin mielestäni floksit on superihania, niin värikkäitä ja eivät ole moksiskaan muutamasta rikkaruohosta : )

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle:) Ihania kukkasia:) Vaikka syksy onkin...

  Mari

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla, kiva löytää uusi puutarhablogi.

  VastaaPoista