maanantai 9. joulukuuta 2019

Luukku 9. Turkoosi joulu ja hyasintit

Turkoosi joulu kuulostaa aika erikoiselta, joten sitä täytyy hieman testata. Itse asiassa ihastuin näihin pieniin kippoihin joku aika sitten ja nyt ne pääsivät taas käyttöön. Me näemme värit erilailla ja jollekin nämä ovat vaaleansinisiä ja joillekin turkooseja. Ihanat kipot joka tapauksessa.

Turkoosit kipot ja valkoiset hyasintit...

Nämä pienet turkoosit kipot on loistavia hyasinteille. Nyt minulla oli kotimaisia valkoisia hyasintteja. Vielä pitää testata sopisiko nämä myös vaaleanpunaisille. Siitä tulisi kyllä sitten karamellimainen joulu 😊Hyasintin juuret pesty...

Pesin hyasintin juuria, jotta ne mahtuvat näihin pieniin kippoihin. En siis leikannut juuria pois, koska silloin sipulit tuskin jaksaisivat kukkia pihalla jatkossa. Sipulikukka kun tarvitsee juuriaan. Eli aion säilyttää nämä ja istuttaa keväällä pihalle.
Ohje hyasintin juurien pesuun löytyy Hyasintin pesu ja kauniit juuret -postauksesta.

Sopiiko siis turkoosi joulun väriksi?

Mitäs mieltä olette, sopiiko? Tässä kun olen tätä hyasinttiasetelmaa nyt katsellut, niin minusta ihan ok. Mutta saas nähdä miltä se vaaleanpuna-turkoosi yhdistelmää tuntuu 😃

Lisää vinkkejä hyasinteista...Jouluterkuin Sari

2 kommenttia:

 1. Jess, tää on jo jotain mullekin sopivaa! Laitathan siitä vaalenpuna-turkoosista sitten kuvia tänne. Jään jännityksellä odottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että löytyi sopivan oloinen joulukukka-asetelma :)
   Turkoosi on kyllä aika erikoinen jouluna, ei sovi kaikille... mutta joillekin se kaikkein ihanin. Laitan kyllä kuvia niistä vaaleanpunaisista hyasinteista näissä kipoissa, ehkäpä ensi viikolla. Täytyy odotella, että kukat ensin avautuvat :)

   Poista