maanantai 16. joulukuuta 2019

Luukku 16. Joulukukkia ja pieni reki

Tämä joulukukkia ja reki -asetelma on ollut parvekkeella pitkään. Otin sen nyt sisälle, jossa sen sai kuvattua paremmin. Täällä etelässä on vielä niin lämmintä, että näitä viileässä viihtyviä kukkia uskaltaa hyvin pitää parvekkeella ja viileillä kuisteilla. Ja parvekkeelta nämä näkyvät kivasti sisälle, jouluvalojen ansioista.

Nupullisia joulukukkia...

Rakastan jouluruusuja, myös näitä joita joulun aikaan myydään lehdettöminä. Ne ovat nupullisina niin viehättävän kauniita. Niin näissä kuin yleensäkin nupuissa on jotain kiehtovaa, vähän kuin joulunodotusta😊
Parvekkeella on myös punertava jouluruusu, jo lokakuun alusta asti. Siitä kuvia Hienostuneen kaunis ja pitkäikäinen jouluruusu.

Hyasintitkin availevat nuppujaan...

Hyasintit ovat myös suosikkejani, etenkin nämä valkoiset ja tummakukkaiset. Sekä yksi ihana hyasintti, josta on tulossa postaus tänne joulukalenteriin.


Selvästikin minua viehättää joulukukka-asetelma, joissa kasvit ovat omissa ruukuissaan. Turkoosit ruukut on myös tosi ihanat. Niistä olikin oma postaus Turkoosi joulu ja hyasintit. Ja toinenkin niistä on tulossa, kunhan seuraavat hyasintit avautuvat 😊

Iloista joulun odotusta!

Jouluterkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Kauniita asetelmia! Hyasintin tuoksu ja jouluruusun herkkyys ovat molemmat kiehtovia ja niin jouluisia! Suloinen on myös pikkupuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyasintin tuoksu tuo kyllä joulutunnelmaa kivasti. Pikkupuu on viime joululta. Se säilyi talven parvekkeella, sillä se on kartiovalkokuusi eli talvenkestävä. Näin jouluna otan sen välillä sisälle ja vien taas yöksi parvekkeelle.

   Poista
 2. Niin herkän kaunista. Ja pieni reki sopii kauniisti asetelmaan. Hyvää joulun odotusta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon pieneen rekeen heti, kun näin sen. Sopii tosi hyvin näiden valkokukkaisten joulukukkien kanssa :)
   Oikein hyvää joulun odotusta sinullekin!

   Poista