sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Luukku 22. Adventtikynttilät ja tulppaanit

Tällä kertaa adventtikynttilät saivat koristeeksi sammalta ja valkoiset tulppaanit. Seassa on myös muutama tulilatvan valkoinen kukkaterttu. Tänään oli aivan ihana hämärän hyssy koko päivän, ja sai hyvän syyn tunnelmoida kynttilöillä ja jouluvaloilla.

Valkoiset kotimaiset tulppaanit...

Näiden tulppaanien varret leikkasin tosi lyhyiksi. Niistä tulikin aika veikeät näin tiiviisti aseteltuna sammaleen kera 😊Kynttilät ja kukat yhdessä...

Kynttilän lämpö nopeuttaa kukkien kehitystä eli kukat kestävät lyhemmän aikaa. Tässä se ei haittaa, sillä nämä tulppaanit ovat jo niin vanhoja, että saavatkin lakastua. 
Toinen asia, mitä moni ei älyä - kynttilän lähellä ei kannata pitää mitään syttyvää. Huonolla tuurilla, vieressä olevat koristeet voivat syttyä palamaan. Jos olisin polttanut näitä kynttilöitä pidempään, olisin poistanut tulppaanit ja sammaleen. 
Eli muistakaahan pitää silmällä palavia kynttilöitä 😊 Viime vuoden adventtikynttilät... 

Pinkki joulu ja adventtikynttilät

Leppoisaa neljättä adventtia!


Terkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Kuvasta ensin ihmettelin, mitä valkoiset oikein ovat. Onpa erikoisia! Ei kyllä uskoisi tulppaaneiksi. Hyvää adventtisunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosiaan erikoiset, kun niillä on lyhyet varret ja ovat aika tiiviisti toisissaan kiinni. Nämä eivät näyttäneet avautuvan auki, joten laitoin ne siksi näin.
   Kiitos ja hyvää adventtisunnuntain iltaa myös sinulle!

   Poista
 2. Kaunis asetelma! Sopisi hyvin joulupöytään, syöjät ihastuisivat takuuvarmasti.
  Hyvää adventtisunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tämän mallinen asetelma sopisi loistavasti joulupöydän koristeeksi. Ei vie liikaa tilaa, eikä nouse liian korkeaksi :)
   Ihanaa joulun aikaa sinullekin!

   Poista