sunnuntai 2. joulukuuta 2018

2. luukku - Havunoksia ja lasipalloja adventtikynttilöillä

Mustat kynttilät vaihtuivatkin vaaleanpunaisiin. Adventtikynttilöiden alustaksi valitsin jälleen kerran tämän saman lasivadin. Se toimii niin hyvin näille kukkiville adventtikynttilöille, ettei syytä vaihtaa. Koska haluan kotona suosia ekologisia valintoja jos mahdollista, niin se näkyy myös täällä blogissani.

Adventtikynttilöiden koristeena on harmahtavan kuusenoksan pätkiä, mitkä jäivät yli torilta ostetusta havunipusta niistä kolmen kranssin teosta. Nyt ostin ihania pieniä uusia lasijoulupalloja. Sopivat kivasti tähän asetelmaan😊


Leppoisaa ja iloista ensimmäistä adventtia!

Jouluterkuin Sari


Edit - ne edellisten vuosien adventtikynttiläasetelmat on Joulukukkia ja kransseja -verkkokurssin materiaaleissa. Lisäsin ne sinne, sillä poistan kokonaan vanhan joulublogini. Myös muuta materiaalia on tulossa joulublogista kurssille.

4 kommenttia:

 1. Kaunista tuo havu, meiltä ei löydy noin tuuheaa. Mutta kaikki vihreä sopii jouluun, ihan tavallinenkin kuusen havu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo havu on sinertävää ja sitä näkee myynnissä nippuina, muuallakin kun meidän torimyyjällä :) Se on tosi kaunista kranssissa ja ihan näin muutenkin koristeena.
   Olen samaa mieltä, tavallisen kuusen havukin on tosi kaunista ja niin jouluista. Pääsen hakemaan kuusen havua vasta ensi viikolla... ja odotan sitä jo tosi malttamattomasti.

   Poista
 2. Kaunis asetelma suloisen värisillä kynttilöillä!
  Ja ne mustatkin tulee varmasti poltettua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kynttilät näyttävät kuvissa kyllä tosi ihanilta. Siinä on aina pieni jännitys, miten kamera muuttaa väriä. En siis käsittele kuvia lainkaan.
   Juu, mustat tulee poltettua pihalla jäälyhdyissä tai lumilyhdyissä... riippuen tuosta lumitilanteesta ja säästä ;)

   Poista