sunnuntai 23. joulukuuta 2018

23. luukku - Vähän pinkkiä ja männyn oksia

Nyt pinkkiä on vähemmän ja lisänä vihreää näissä samoissa adventtikynttilöissä. Tämä on enemmän minun mieleeni, kuin se viime sunnuntainen pinkki adventtikynttiläasetelma. Muuten kyllä pinkki käy hyvin joulun väriksi.

Atsalea on yksi suosikeistani ruukkukukissa. Nyt se on avannut nuppuja vähän enemmän viime sunnuntaista. Ne vahatut hyasintit alkavat raotella nuppujaan... ja kukat ovat sopivasti vaaleanpunaisia 😊

Männyn oksia ja käpyjä...

Vaihtelun vuoksi asetelmassa on kuusenoksien sijaan muutama männynoksa. Niistä tulee ihana tuoksu ja kivasti vihreää väriä. Ja kävyt kuuluvat ilman muuta oksien lomaan. Leppoisaa neljättä adventtia!

Jouluterkuin Sari

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniita asetelmia! Upeat nuo vahatut hyasintit! Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vahatut hyasintit ovat kuin lumipallosta kasvavia kukkia. Sopii nyt niin tähän jouluun, kun meilläkin täällä etelässä on luminen joulu.
   Iloista ja rauhaisaa joulua sinullekin!

   Poista
 2. Hieno asetelma ja kokonaisuus! Hauskan näköisiä nuo vahasintit. Vähän niiden ekologisuutta (puutarhassa uudelleen kukittamisen suhteen) epäilen ja siksi en ole niitä hankkinut. Tosin eihän aina perussintitkään puutarhassa kuki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahatut hyasintit on tosi hauskoja pieniä lumipalloja :)
   Näiden vahattujen kukkien vahan ekologisuutta olen myös empinyt, kun siitä ei ole mitään tietoa. Vahan voi poistaa ja istuttaa sipulit sitten pihalle. Tosin näillä ei ole juuria eli pitäisi ihan kokeilla onnistuuko. Meillä on vanhat joulun hyasintit kukkineet keväisin pihalla, kylläkin pienemmällä kukkatertulla.

   Poista
 3. Oi, miten hyvin vaaleanpunainen sopiikin tuohon asetelmaan! Atsalea on huikean kaunis ihan minkä värisenä tahansa. Hyvää joulua sinulle, Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atsaleat ovat minustakin aina niin kauniita ja tuovat juhlantuntua. Vaaleanpunaisesta taisi nyt tulla minulle uusi joulun väri. Tosin saas nähdä, mitä kivaa onkaan ensi jouluna :)
   Kiitos, ja oikein hyvää joulun aikaa sinullekin!

   Poista
 4. Beautiful pictures. Merry Christmas.

  VastaaPoista