perjantai 17. helmikuuta 2023

Viikon piristykseksi ihania tulppaaneja

Kaupallinen yhteistyö - Huiskula Oy 

Viikon piristykseksi on kiva saada ihania tulppaaneja. Nytkin parhaillaan ulkona on sumuista ja kylmää tihkusadetta, niin nämä tulppaanit saavat tosi hyvälle mielelle - oli sää mikä hyvänsä 😊 Tällä kertaa tulppaanimaljakossani on siis muhkean kerrottuja kotimaisia tulppaaneja. Nämä kuuluvat ehdottomasti suosikkeihini.

Kerrottuja tulppaaneja viikon piristykseksi...

Nämä on niin huikean upeita, suorastaan sykähdyttävän kauniita. 
Kun tulppaanit ostaa jo torstaina, niin niiden auenneista kukista pääsee nauttimaan jo näin perjantaina. Ja jos siirtää kimpun yöksi viileään huoneeseen tai viileälle ikkunalle, tulppaanit kestävät kauniina viikon verran. Viileä selvästi pidentää niiden kestoa. 
Tietenkin maljakon vesi on hyvä vaihtaa välillä ja samalla leikata varsiin uudet imupinnat.

Tulppaanimaljakossa kaksi nippua tulppaaneja...

Tulppaanimaljakkona toimii edelleen tämä kaunis kannu. Siihen saa muhkean tulppaanikimpun jo kahdellakymmenellä tulppaanilla eli kahdella tulppaaninipulla.
Olen sitonut tulppaanit spiraaliin ja kiinnittänyt sen kumilenkillä. Sidottuna kimppuna tulppaanit eivät nojaa maljakon reunaa vasten, vaan asettuvat maljakkoon kauniin kimppumaisesti.

Kauniit kerrotut kukat...

Näillä kerrotuilla tulppaaneilla on kaksiväriset kukat ja läheltä katsottuna kukat ovat aivan huikean kauniita. 

Tältä tulppaanit näyttivät aluksi, kun ne oli ensin juotettu vedessä ja sen jälkeen poistettu myyntikääre. Kukat ovat siis kasvaneet kokoa ja varret pituutta. Tosin lyhennän aina varsia, kun vaihdan niille uuden veden.

Kotimaisia Huiskulan tulppaaneja...

Nämä kerrotut tulppaanit on kotimaisia ja kasvatettu Huiskulan Puutarhalla, Turussa.
Heillä on viljelyssä yli 80 eri tulppaanilajiketta ja noin 18 miljoonaa kappaletta vuosittain. Huiskulan tulppaaneja on myynnissä lähdes ympäri Suomen.
Sain postauksen tulppaanit Huiskulasta, kiitos siitä heille!


Lisää postauksia erilaisista tulppaaneista...


Mukavaa viikonloppua!

Puutarhaterveisin Sari2 kommenttia:

 1. Oi, miten muhkeat tulppaanit! Olen aina jättänyt ostamatta tuollaiset viimeisen kuvan tulppaanit liian mitään sanomattomina. En ikinä olisi uskonut, että niistä tulee noin upeita! Näin sitä oppii. Ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit on siitä jänniä, että tulppaanin nupusta ei aina osaa arvata, millainen kukka siitä tulee. Etenkin kun tulppaanin lajikkeita on niin paljon ja niitä jalostetaan koko ajan lisää.
   Sen takia välillä onkin kiva ostaa kokeeksi jotain erilaista tulppaania ja jännityksellä seurata, millainen kukka niihin tulee.

   Poista