maanantai 20. tammikuuta 2020

Keväisiä tulppaaneja

Blogiyhteistyö - Huiskula
Vihdoinkin keväisiä tulppaaneja! Ulkona on ollut niin harmaita päiviä pidemmän aikaa, että näitä keväisiä värejä todellakin kaipaa. Siis jotain hempeää ja suloisen pirtsakkaa. No tähän kaipuuseen auttaa kimpullinen vaaleanpunaisia tulppaaneja. Tietysti kotimaisia.

Saisipa tämän kuvan isona työhuoneen seinälle 😍

Tulppaanikimppu kolmesta eri väristä...

Tulppaanikimpussa on kolmea eri vaaleanpunaisen sävyä. Tummimmat ovat vielä tiiviisti nupulla. Niiden terälehdet näyttävät hauskan kirjavilta. Jännityksellä odotan, millaisia niistä tulee.

Helppo kimppu keväisiä tulppaaneja...

Tällainen kimppu on helppo itse tehdä. Eli eri väriset tulppaanit sekoitetaan keskenään ja kootaan niistä kimppu. Lopuksi varsien ympärille laitetaan kumirenksu, niin kukat pysyvät paikoillaan ja asettuvat kivasti maljakkoon. Siitä löytyy kuva Valkoiset tulppaanit -postauksesta.
Tämä kannu on suosikkini tulppaaneille. Sen väri sopii hyvin niihin ja kukat asettuvat siihen kauniisti.

Vien nämä tulppaanit yöksi taas parvekkeelle viileään, siten ne kestävät kauniina paljon pidempään. Itse asiassa seuraavat päivät ovat niin työntäyteiset, että saavat olla parvekkeella pari päivää. Tosin täytyy kyllä seurata nyt jo sääennustetta. Tulppaanin kukat voivat kärsiä pakkasesta.

Kotimaiset Huiskulan tulppaanit...

Nämä tulppaanit on kasvatettu Turussa Huiskulan Puutarhalla, ovat siis kotimaisia. Sain ne Huiskulasta... iso kiitos heille 😊

Lisää blogijuttuja tulppaaneista...

Ihanaa viikkoa!

Terkuin Sari

6 kommenttia:

 1. Upeita tulppaaneja! Täytyykin ostaa kotiin loppuviikosta. Tämä oli hyvä muistutus aloittaa tulppaanikausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit ovat tosiaan näin talven ja kevään ihania leikkokukkia. Ja nyt on aivan mahtava valikoima erivärisiä tulppaaneja :)

   Poista
 2. Kauniita tulpaaneja! Toivoisin löytäväni myös nuita värejä ne sopii niin kauniisti yhteen ja tuovat keväisen tuulahduksen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että löydät tällaisia vaaleanpunertavan eri sävyjä! Vaaleanpunainen ja myös vaaleankeltainen on minusta niin ihanan keväisen heleitä värejä. Ja niitä löytyy kivasti juuri tulppaaneista :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi :) Tulppaanit ja muutkin kukat piristävät päivää niin kotona kuin työpaikallakin. Etenkin jos ovat mieluisia värejä.

   Poista