lauantai 19. joulukuuta 2020

Luukku 19 - Pihan joulupuut

Pihan havuista tuli nyt joulupuut. Koska on niin sumuista ja sateista täällä meidän suunnalla, niin jotain piristävää ja jouluista piti keksiä. Nämä joulupuut herättivät heti hauskoja kommentteja sekä hymyjä, eli ne toimivat. Näin pienellä saa luotua harmauteen piristävää iloa.


Leikattu metsäkuusi toinen pihan joulupuista...

Ehkäpä joku teistä muistaa tämän kartionmuotoon leikatun metsäkuusen. Näin helpolla siitä tuli joulupuu. Se on sen verran kauempana talosta, että emme ole viitsineet virittää siihen kausivaloja. Laitoin siihen näitä punaisia pieniä joulupalloja. Latva kaipasi vielä jotain, joten käytiin läpi vanhoja koristeita.


Löytyi yksinäinen punainen joulupallo. Se pääsi nyt pikkupallojen luokse kuusen latvaan. Löytyisipä vielä toinen punainen joulupallo siihen toiseenkin latvaan. 

Saas nähdä, ottaako harakat näitä punaisia palloja. 


Tuija toinen pihan joulupuu...

Tämä tuija oli se, minkä halusin alun perin laittaa joulupuuksi. Koska siinä on pienet valot, niin joulupallot tulevat kivasti esiin myös pimeällä. Halusin tästä hillityn, joten siksi tämän väriset pallot. Olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen 😊Iloista joulun odotusta!

Jouluterveisin Sari


6 kommenttia:

 1. Ihan kivat, kiitti vinkistä, matkin Sinua. Hyvää joulun odotusta! toivottelee mökinmamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja matki ihmeessä :) Näistä joulupuista tuli aika hauskat. Kannattaa muuten huomioida se, että pallot saattavat mennä ulkona pilalle. Joten arvokkaita joulupalloja ei kannata käyttää.
   Kiitos ja oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 2. Fantastiset kuusi ja tuija,superhienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt jännityksellä seurataan, lähteekö punaiset pallot liikkeelle. Tänäänkin on niin tihkusateista, että vielä ei ole harakat tulleet pihalle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Joulupallot tuovat heti kivasti joulutunnelmaa, vaikka vähän tihuttelisi vettäkin.

   Poista