perjantai 21. kesäkuuta 2019

Ruusuja, luonnonkukkia ja pihakukkia

Blogiyhteistyö - Huiskula
Oli kyllä jännä huomata, miten ruusut tekevät näistäkin kimpuista paljon juhlavammat. Meitä oli kaksi tekemässä, mikä oli kivaa. Kimpuista tuli erilaisia, sillä meillä on ihan selvästi eri maku. Näitä ei mitenkään etukäteen suunniteltu, vaan kerättiin kukkia pihalta ja tien vierestä. Meidän ja pörriäisten onni, että tienpenkkoja ei oltu vielä leikattu 😊

Ruusuja, syreeniä ja luonnonkukkia...

Tästä kimpusta tuli suosikkini. Sen värit ovat niin ihanat.


Pieniä yhden ruusun kimppuja...

Kun kahvipöydällä on tilaa vähän, siihen sopii silloin pieni ja kapea kukkakimppu. Kuten tällainen yhden ruusun kimppu pienessä pullossa. Kukkia voisi myös laittaa ilman vettä pöytäkoristeeksi, jolloin ne kyllä lakastuvat nopeasti.

 Tässä vihreät korostavat ruusun vihreitä kohtia. Näyttää melkein ihan eri ruusulta.

 Tässä ihastelluin kukkakimppu...

Tämä ruusukimppu sai kaikilta ihastelevia kommentteja. Ja mikä minusta oli tosi mahtavaa, sen teki Sini, joka ei aiemmin ole tehnyt kimppuja eikä edes voi kotona pitää kukkia. Kukatkin hän valitsi itse pihalta. Kimpussa on siis varjorikon kukkia ja pihakäenkaalin varsia. Upeat värit!


Helppo ja nopea tapa sitoa kimppu...

Tuttuun tapaan käytin taas näiden kimppujen sitomiseen ihan kumirenksuja. Ne on helppo laittaa ja pitävät kimput kasassa 😊

Sain ruusut Huiskulasta blogijutun tekoon. Kiitos siitä heille!


Tunnelmallista juhannusta!

Kukkaterkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Nuo sopivat erittäin hyvin kesähäiden pöytäkoristeihin, kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Totta, ovat sopivan romanttisiakin. Toisen värisillä ruusuilla, kimpuista saisi sähäkämmät... jos sellaisia haluaisi :)

   Poista
 2. Sinin kimppu on kyllä upean näköinen! Kauniita ovat muutkin, mutta jotenkin tuo käenkaalin tumma väri korostaa hienosti ruusun pehmeyttä ja varjorikko keventää voimakasta kontrastia. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisten kukkakimppujen tekeminen on ihanan luovaa. Samalla sitä tulee katseltua tuttuja pihakasveja ihan uusin silmin. Sekä löytää itsestä pienen floristin alun ;)
   Kiitos ja ihanaa juhannuksen aikaa sinullekin!

   Poista