maanantai 8. toukokuuta 2017

Kukkakimppu käärmeelle

Tällä viikolla alkoi puu-käärmeen kuukausi. Tässä fengshuin elementein tehty kukkakimppu puu-käärmeelle. Puu-käärmeitä ovat myös kaikki 1965 syntyneet. Täytyy vain muistaa, että vuosi alkaa kiinalaisittain vasta helmikuun ekalla viikolla 😊

Punaisia gerberoja

Paljon vihreää ja punaisia tuoksuvia freesioita


Upea maljakko!

Puu-käärme fengshui astorologiassa:

Fengshui astrologiassa on 12 eri eläintä, joista käärme on yksi. Sen lisäksi on 5 elementtiä ja tämän kuun elementti on puu. Siis kuukauden eläin on puu-käärme.
Käärmeen oma elementti on tuli, joten kimpun yhdeksi väriksi valikoitui punainen. Se on siis tuli-elementin väri. Kimpun toinen väri on vihreä, joka on  puu-elementin väri. Lisäksi kimpun matalahko muoto liittyy puu-käärmeen luonteeseen.
Vuosi 1965 oli puu-käärmeen vuosi, joten tänä vuonna 52 vuotta täyttävät ovat puu-käärmeitä. Tämän tyylinen kimppu tai asetelma sopii heille synttärikimpuksi.

Millaisia puu-käärmeet sitten ovat luonteeltaan... ajattelijoita, itsevarmoja ja hyvin puoleensavetäviä. He ovat yleensä myös ajoituksen mestareita. Kuulemma heillä on "kallis maku" ja arvostavat elämän hienouksia 😊

Fengshui-kimppujen yhteistyö: 

Fengshui kukkakimpun teki Kukkakamari Elsin Sirpa. Kukkakauppa on meidän Nurmijärven kirkonkylällä, pienenä vinkkinä. Tämä on hauska yhteistyö, ja aina vähän jännittää, millaisen kimpun ovat ohjeitteni mukaan tehneet 😊

Maaliskuussa oli vesi-jäniksen kimppu ja syntymävuosi 1963.
Huhtikuussa oli puu-lohikäärmeen asetelma ja syntymävuosi 1964.
Kesäkuussa oli tuli-hevosen asetelma ja syntymävuosi 1966
Heinäkuussa oli  tuli-vuohen kimppu ja syntymäaika 1967
Elokuussa oli maa-apinan kimppu ja syntymävuosi 1968
Syyskuussa on maa-kukon asetelma ja syntymävuosi 1969
Lokakuussa on metalli-koiran kimppu ja syntymävuosi 1970
Marraskuussa on metalli-sika ja syntymävuosi 1971

Kuulumisia...

Viime viikko oli minulla kevään kiireisin, joten vasta nyt ehdin vastailla kommentteihin ja laittaa tämän postauksen.
Viikonloppu oli tosi mielenkiintoinen ja innostava, sillä sain opettaa tuleville fengshui-konsulteille puutarhafengshuin osuuden. Siinä samalla kun opettaa, saa aina uusia oivalluksia ja hienoja kommentteja opiskelijoilta.
Viikolla annoin myös pienen haastattelun fengshuista, joka näyttää jo olevan luettavissa mtv.fi sivuilla: "Niitä ei missään nimessä kannattaisi löytyä kotona" - jos et viihdy kotona, selitys saattaa liittyä fengshuista.

Olipas oikea fengshui-viikko, ja se näyttää jatkuvan vieläkin 😊

Mukavaa viikkoa!

Terkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä ammattilainen on aina ammattilainen, sen näkee näissä fengshuikimpuissa.
   Muuten huomasitko, vastasin edelliseen postaukseen siitä hiilimullan ostopaikasta.

   Poista
 2. Kaunis! Punainen on lempivärini ja punaiset gerperat ovat aina näyttäviä. Odotan ensi kuun fengshuikimppua. Terveisin itsekin hevonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kesäkuun fengshuikimppu onkin sitten tosi punainen. Ihan jo nyt vähän jännittää, mitä Sirpa ja Elina keksivätkään. Annan heille ohjeet, millaisia asioita kimpussa tulee olla esim. värien ja muodon suhteen. Loppu luova suunnittelu ja toteutus jää heille :)

   Poista