sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Unelmointia kesästä ja lippuarvonta

Kesästä tulee unelmoitua nyt päivittäin, etenkin kun katsoo sääennustetta. Kyllähän se kesä sieltä tulee, vaikkakin hitaasti. Aioin ensi viikolla käydä Helsingissä Kevätmessuilla, eli perinteisillä puutarhamessuilla. On niin mahtavaa päästä pitkästä aikaa messuille aistimaan kevätfiilistä.  Sain myös Messukeskukselta pari pääsylippua arvottavaksi teille tänne blogiin.

Unelmointia kesästä ja puutarhan tunnelmasta...

Puutarhan tunnelmaa on niin ihana muistella kuvien avulla. Meillä kun piha on vielä lumen peitossa, niin kesäiset kuvat auttavat kesän kaipuuseen. Tässä kuvassa reunuspietaryrtti kukkii sormustinkukkien edessä. Se on ihanan villi, ilmestyen kasvamaan yllättävistä paikoista. Se ei kuitenkaan ole ongelmallinen leviäjä. Siitä lisää Helppo ja villi reunuspietaryrtti -postauksessa.

Kesän upeita tuoksuja puutarhassa...

Unelmoin kesästä ja kukkien ihanasta tuoksusta. Ei mene kauaa, niin ensimmäiset kevätkukkijatkin aloittavat vienon tuoksunsa.
Rakastan tuoksuvia liljoja. Ne on niin ylväitä ja näyttäviä, sen huumaavan ihanan tuoksun lisäksi.


Oravanpoikaset ja muut pihan eläimet...

Pieniä oravanpoikasia ja muitakin pihan eläimiä on jännä seurata, mitä ne touhuaa pihalla. Helmikuussa orava vei pihamme metsälehmuksesta niintä pihamäntyyn. Ellei sitten jatkanut matkaansa naapurin puolelle. Joka tapauksessa sillä taitaa olla pesä jossain lähettyvillä. Olisipa taas mukavaa päästä näkemään pieniä oravanpoikasia.


Unelmointia kesäherkuista...

Oih, mitä kaikkea herkullista syötävää pihalta taas saadaan. Mansikat, omenat, vatut, herneet, mangoldit, punajuuret.... olisipas jo kesä 😊

Pääsylippujen arvonta...


Arvon kaksi pääsylippua Kevätmessuille, Helsingin Messukeskukseen. Kevätpuutarhan lisäksi siellä on myös samaa aikaa Asu & Remontoi, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu -tapahtumat.

Sähköiset pääsyliput arvontaan lahjoitti Messukeskus. Lisätietoja ja aukioloajat näet tästä.


Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, mistä sinä unelmoit...

Jos kommentoit anonyyminä, kirjoita myös erottuva nimimerkki.
Arvonta suoritetaan ti 5.4.2022 klo 21.00.
Arvonta suoritettu!
Voittajan nimen laitan tähän postaukseen.


Voittajalla on päivä aikaa ilmoittaa sähköpostiosoitteensa, minkä jälkeen palkinto arvotaan uudelleen. Sivupalkista ja ylävalikosta löytyy sähköpostiosoitteeni.
Pääsyliput lähetetään sähköpostilla.


Onnea arvontaan!

Arvonnan voitti Aino, onneksi olkoon!

Puutarhaterveisin Sari

13 kommenttia:

 1. Tätini kanssa treffaisin messuilla💚🧡

  VastaaPoista
 2. Unelmoin nähdä syksyllä istuttamani kynäkatajat, terttutulppaani ryhmän jonka istutin edesmenneen Terttu siskoni muistoksi sekä häneltä saamani alppikärhön kukkivana������

  VastaaPoista
 3. Unelmoin tomaateista jotka aurinko kypsyttää oikein meheviksi pihallani.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 4. Unelmoin alkukesän lämpimistä aamuista, kun kiertelen puutarhassa kahvikuppi kädessä odotellen, että näen uusia taimia mullasta... Sekä vuosien vanhoja perennoja uudelleen

  VastaaPoista
 5. Unelmoin lämpimistä kesäpäivistä puutarhassani.
  aino.koo@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Unelmoin taas tulevasta kesästä 🌸🌱🌿🌼 kun saa upottaa sormet multaan.kastella kukkia,leikata ruohoa,nauttia luonnon kauneudesta.pihan hoidosta ja meressä uimisesta !!! Upottaa varpaat hiekkaan !

  VastaaPoista
 7. Unelmoin kevään vihreästä kun luonto herää, tulppaaneista jotka pian nousevat. Nyt vielä taimista, tomaatintaimista,jotka aion sijoittaa mökillä kuumalle saunan seinustalle. Kuun mukaan rikkaruohojen kitkemisestä. Kukkineiden kukkien nyppimisestä. Kesän kauneudesta ja lämmöstä.

  VastaaPoista
 8. Aurikoinen sunnuntaipäivä, koristeomenapuu kukkii ja on mukavan lämmintä. Kannan aurinkotuoli omenapuun alle ja asetun mukavasti lukemaan ja nauttimaan keväästä, alkukesästä. Tuosta hetkestä unlemoin juuri nyt <3

  VastaaPoista
 9. Kunpa lumet sulaisivat pian. Odotan syksyllä istuttamieni sipulikasvien loistoa. Ja että lehtikotilot olisivat kadonneet tyystin pihaltani.

  VastaaPoista
 10. Juuri nyt unelmoin vyötäröön ulottuvien lumikinosten sulamisesta pihalta <3

  VastaaPoista
 11. Odotan palstan kevättöitä, haaveilen toisesta perennapenkistä ensimmäisen käydessä ahtaaksi ja toivon yhtä onnistunutta avomaan tomaattisatoa kuin viime kesänä. Terv. Kaisa

  VastaaPoista
 12. Unelmoin alkavasta keväästä, uudet kasvustot kun nousevat ja saan ihailla niitä.
  peholapp(at)lailanet.fi
  Petri

  VastaaPoista
 13. Unelmoin keväästä kun luonto puhkeaa eloon. Ihan parasta ensimmäiset leskenlehdet ja sinikellot, perhoset ja hiirenkorvat puissa ja unohtamatta tietenkään kirsikan kukkia! =)

  VastaaPoista