perjantai 30. lokakuuta 2020

Jännät liljat halloween ja pyhäinpäivä viikonloppuun

Kaupallinen yhteistyö - Huiskula Oy

Nämä jännät liljat sopivat hyvin halloween ja pyhäinpäivän viikonloppuun värinsä ja erikoisen kukan muodon takia. En aiemmin ole tästä lajikkeesta niin välittänyt, mutta  nyt ihastuin. Etenkin näin runsaana kimppuna nämä näyttävät tosi viehättäviltä. Ja itse kukka on jännän erikoinen.


Halloween kukat liljoista...

Näistä liljoista sai helpolla kivan halloween asetelman, kun laittoi pöydälle muutaman mustan hämähäkin. Musta maljakko korostaa kukkia, sekä niitä hämähäkkejä 😊


Jännät liljan kukat...

Se mikä näissä liljan kukissa on erikoista ja jännää, on kukan ruusumainen muoto. Sen lisäksi liljan heteet nousevat esiin kukan ulkopuolelle. Joissain kukissa pitkä emi nousee vielä heteitäkin korkeammalle. Kun kukka aukeaa, niin pitkä emi törröttää jo kukasta. Siis tosi erikoisia myös nupullisena.


Kukat on hieman kerrotut ja todella kauniin väriset. Heteet sekä emit on hauska lisä ja itse asiassa aika koristeelliset.


Edit - tämän liljan lajikenimi on `Apricot Fudge`

Sain nämä liljat Huiskulasta, kiitos siitä heille! 
Ja koska Huiskula on myös iso kukkatukku, niin näitäkin liljoja löytyy kukkakaupoista ja erilaisista kukkien myyntipisteistä ympäri Suomea.


Lisää halloween blogipostauksia...


Oikein ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua!

Terveisin Sari

2 kommenttia:

  1. Onpa erikoinen lilja! En ole koskaan aiemmin moista nähnyt. Oikein mukavaa pyhäinpäivän viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä on näkynyt vähemmän, ainakin meilläpäin. Pihalle tarkoitetuissa sipulikukkahinnastoissa on ollut tämän tyyppinen lilja eli Lilium `Apricot Fudge`. Tekisi kyllä mieli ostaa sen sipuleita nyt myös pihalle :)

      Poista