tiistai 31. lokakuuta 2017

Erilaisia halloween kukkia

Blogiyhteistyö: Huiskula 
Nyt kaipasin jotain jännää uutta kukkaa, ja onhan tulevana viikonloppuna lisäksi halloween. Tosin sen juhliminen jää kyllä aika vähäiseksi, mutta viikonlopun kukissa se on aina kiva huomioida.
Hankin jo nyt viikonlopun halloween kukat, jotta ne ovat komeimmillaan silloin, eikä vasta ensi viikolla, pienenä vinkkinä 😊

Oranssi amaryllis, vau...

Löysin tosi upean oranssin leikkoamarylliksen. Väri on kyllä aika hauska! Se on vielä nin nupussa, että aukeamiseen mene parisen päivää. Laitan siitä sitten oman jutun puolelle, kun kukat ovat auenneet.... Hehkuvan oranssi amaryllis, klik Tämä on tietysti värjätty, sillä näin vahvaa oranssia ei amarylliksen kukissa ole, ainakaan vielä 😉

Uusi väri ruukkukrysanteemilla...

Ihastuin myös näihin ruukkukrysanteemeihin, vaikka kryssa ei ole lainkaan lempikukkani. Mutta tämä väri jotenkin lumosi minut. Siinä on ikään kuin vanhaa roosaa ja nudea sekoitettuna.
Ja mikä mahtavaa, nämä ruukkukryssat ovat kotimaisia!  


Lehdet ovat myös kauniit ja pysyneet tummanvihreinä. Varmastikin juuri siksi, että matka viljelmältä tukkuun ja tukusta myymälään tapahtuu paljon nopeammin kuin ulkomailta tulevilla kukilla.

Nämäkin ruukkukrysanteemit kannatti hankkia jo nyt, jotta niiden kukat ja lehdet ehtivät asettua valoon päin. Sen jälkeen ne näyttävät paljon luonnollisemmilta, ja mielestäni kauniimmilta.

Sain kukat Huiskulasta blogjuttujen tekoon. Iso kiitos taas heille! Aurinkoisin syysterkuin,

Sari

12 kommenttia:

 1. Ihania kukkia. Kiva tuo oranssi amaryllis (olkoonkin sitten värjätty) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt amarylliksen nuppu on jo enemmän auki, ja se on todellakin vahvan oranssi :)
   Värjäys on tehty imeyttämällä, onneksi ei spraymaalilla.

   Poista
 2. Halloween ei ole vähääkään minun juttuni. Kauniit kukat sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halloweenissa on se kiva puoli, että silloin myymälöissä on tarjolla todella "kauheita" kukkia... kuten hämähäkkimäisiä, ja jopa täysin mustia ruusuja.
   Ja sitten on näitä hillittyjä eli oranssikukkaisia ihanuuksia.

   Poista
 3. Olisko sittenkään värjätty!Tilasin nimittäin Exotic Gardenilta oranssin amarylliksen sipulin jouluksi aivan uteliaisuutta. Vielä ei vaan näy kuin vähän ekaa lehteä. Oranssi on vaan niin mun väri ja ainakin nuo nuput ovat jo aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oranssi amaryllis on todellakin värjätty, kuten tekstissä lukee ;)
   En ole nähnyt näin oranssia amaryllislajiketta, vaikka osa punertavanoransseista on jo aika oranssisia. Joten jos amarylliksesi on tosiaan oranssikukkainen, niin se on erikoinen :)
   Oranssi on hieno väri, ja aika vähän kukissa on hohtavan oransseja.

   Poista
 4. Oranssi amaryllis soppii hyvin halloween teemaan! Myö ei halloweenii juhlita. Pyhäinpäivään ostan leikkokrysantteemi kimpun ja jottain muutakin kukkivoo, se on perinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä paljon minunkaan tule halloweenia juhlittua, mutta näitä kukkia ja koristeluja on kyllä kiva laittaa teeman mukaan. Ja kun viikonloppu tulee vietettyä kotona, niin mikäs sen ihanampaa kuin kaunis kukin koristeltu koti :)

   Poista
 5. Ai, halloween on vasta ensi viikonloppuna. Luulin, että ne jo viime viikonloppuna sitä juhlivat ja harmittelin, kun olisin halunnut koristella kotia kurpitsoilla ja oltiin reissussa. Oi, kun löytäisin tuollaisen oranssin amarylliksen. Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ymmärtänyt niin, että meillä Suomessa sille ei ole vakiintunutta päivää, koska pyhäinpäivä on siirretty lauantaille. Monissa maissa pyhäinpäivä on 1.11., ja se on vapaapäivä. Halloween on siis edellinen päivä eli pyhäinpäivän aatto. Onneksi jokainen voi viettää halloweenia milloin haluaa, tai olla kokonaan viettämättä :)
   Nyt oranssin amarylliksen kukat ovat jo hieman auenneet... ja ovat aivan Super kauniit!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos :) Juuri sopivasti näin perjantaina amarylliksen kukat alkavat olla jo aika avoimia. Eli kannatti hankkia ne reilusti ennen viikonloppua.

   Poista