keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Iik, hämähäkkejä kukissa!


Hämähäkit ovat hyökänneet kukkiin, ja oikein laumana! Varsinkin tähän halloween ritarinkukan kukkaan. Ne on kyllä aika järkyn näköisiä, etenkin jos pelkää hämähäkkejä. Oikeastaan kaikkein hurjimpia ne on korokiassa, sillä ne huomaa vasta yllättäen ja läheltä.

Hämähäkit ritarinkukassa...

Nämä ritarinkukat eli amaryllikset on ne samat, joista kirjoitin viime viikolla Ritarinkukat vielä nupussa. Silloin nupullisina niistä tuli ihan kevätfiilis, mutta nyt... huh.Näitä hämähäkkejä on joka paikassa.

Korokia eli kummituspuu hämähäkkejä täynnä...

Aloe verassa on pari isoa mustaa hämähäkkiä. Sen takana on korokia (Corokia), jota myös kutsutaan kummituspuuksi. Sillä on ihan pienet harmahtavan vihreät lehdeet. Lehdistöstä on tosi vaikea erottaa niitä valkoisia hämähäkkejä.

Hämähäkit erottuu siitä vasta näin läheltä.
Tästä tuli kyllä mieleen yksi sukulainen, jolla on hämähäkkikammo. Saisi varmaan aika järkytyksen tästä hämähäkillisestä korokiasta. Sillä niin arvaamattoman yllättäen hämähäkit huomaa lehtien sesasta. No, en aio häntä kuitenkaan järkyttää 😊 

Hauskaa Halloweeniä! 👻

Terkuin Sari

Ps. lisää halloween kukkia vanhoissa postauksissa...6 kommenttia:

 1. No on kyllä hurrrrrrjan näköisiä vipeltäjiä. Ihan puistattaa! Melkein luulin niitä oikeiksi, kun ovat niin aidon näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi hyvä tuuri, kun sattumalta tänään löysin nuo valkeat pienet hämähäkit. Nopeasti katsottuna ne ovat tosiaan aika oikean näköisiä, vaikkakin ovat valkoisia ;)

   Poista
 2. Mulle noi olisi ihan painajainen! =O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa nuo hämähäkit näyttävät paljon järrrkyttävimmiltä, mitä oikeasti ne ovat. Tosin jos hämähäkit kammoksuttaa, niin tuo halloween asetelma on varmasti oikea painajainen, hämähäkkejä kun on siinä ainakin 30.

   Poista
 3. ....valkoiset vielä menettelee,mutta aloeverassa mustat,isot hämyheikit on jo liian pahat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne mustat hämppikset olen tehnyt joskus itse... mustista piippurasseista ja mustasta silkkipaperista. Kuvissa ne näyttää tosi oikeilta, etenkin jos on asetellut niiden jalat hyvin. Nyt se jäi tuolta pienemmältä tekemättä, kun oli niin kiire kuvata.

   Poista