torstai 30. elokuuta 2018

Intohimoa vai romantiikkaa syklaameilla

Blogiyhteistyö - Huiskula
Rakastan syklaameja, joten heti kun niitä tulee syksyllä kauppoihin en voi vastustaa niitä. Ja näihin rimpsureunaisiin syklaameihin olen ihan hullaantunut. Ne on niin viehkon kauniita. Joten melkein hypin ilosta, kun sain ne Huiskulasta blogijutun tekoon. Koska ne viehättävät minua niin syvästi, ne sopisivat minulle fengshuin tehosteeksi. Ja värityksen puolesta romantiikan tuojaksi 😊


Vaaleanpunainen syklaami - romantiikkaa...


 Ripsureunaisten kukat ovat erikoisen hienot! Niin ihanat!

Tein tästä esimerkin, millainen tehoste voisi olla nyt syksyllä parvekkeella tai terassilla, jos se osuu parisuhdealueelle. Eli samalla lautasella tai kukka-alustalla on kaksi kasvia. Kukkivan kasvin väritys kannattaa miettiä tarkkaan. Tämä symboloisi romanttista suhdetta. Peitin ruukut mustalla silkkipaperilla, jotta saatiin vesi-elementtikin mukaan.

Vaikka mainitsen Rakkautta fegshuin parisuhdealueella -verkkokurssilla, ettei kannata liioitella, niin laitoin kuitenkin vielä kaksi sydäntä alustalle.


Punainen syklaami - intohimoa...

Punainen on tunnetusti intohimon väri, joten tässä tehoste, kun halutaan enemmänkin intohimoista suhdetta. Ja nyt lisäsin vesi-elementin kahdella mustalla kivisydämellä.

 Syklaamin lehdetkin ovat sydämen muotoisia, joten loistava parisuhdealueen kukka 😊


Voiko laittaa intohimon ja romantiikan samaan toiveeseen?


Hyvä kysymys! Sitä kannattaakin pohtia, mitä haluaa suhteelta. Kun kokeilin tätä ja katsoin kuvaa näin jälkeen päin, niin itse en tästä pidä. Varmasti joku ihastuu juuri tähän vaihtoehtoon, ja se sopii silloin hänelle. Mutta kuten kurssin käyneet tietävät, näitä tehosteita kannattaa harkita huolella.

Fengshuin parisuhdetehosteena viherkasvit...

 
Tehosteiden ei taritse olla kukkivia kasveja, eikä edes kasveja, vaan ne voivat olla jotain muutakin. Tässä kuitenkin viime kesältä säilynyt mehiruusuke, joka jännästi on kasvattanut toisen ruusukkeen viereensä. Aika hauska tehosteena. 
Mutta, ihan kuin ne olisivat vankilassa. Vai miten te koette? Voihan tuo "häkki" myös symboloida sitä, että ovat turvassa ulkopuoliselta maailmalta 😉


Romanttista viikonloppua!

Terkuin Sari

6 kommenttia:

 1. Tjaa-a, vankilassa... suojassa... sehän riippuu kulloisestakin tilanteesta. Nyt koen vankilaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ja tilanteet välillä muuttuvat. Ja jos tuntee parisuhteen edes jollain tavoin hankalaksi tai haluaisi siihen parannusta, kannattaa tutkia kodin parisuhdealue. Tehdä se nimenomaan säteittäisellä bagualla, ei laatikkomaisella. Ja silloin ottaisin tuon mehiruusukkeen pois häkistä ;)

   Poista
 2. Minun suosikkejani. Tuo ripsureuna on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syklaamit on siitäkin ihania, että niiden kukinta kestää pakkasiin asti. Eli lasitetulla parvekkeella ja terassilla jopa joulukuulle, täällä etelässä.
   Rimpsureunat myydään yleensä heti loppuun, kun eriä saapuu myyntiin... eli kannattaa käydä syklaamiaikana usein myymäläkierroksella ;)

   Poista
 3. Rimpsureunasyklaami on suloinen! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huikean kaunis. Tosi mahtavaa, että syklaameissa on näitä erilaisia kukanmuotoja... joka syksy löytää jonkun vähän erikoisemman :)

   Poista