torstai 16. elokuuta 2018

Kuvasaldoa Lepaa 2018 -näyttelystä

Tänään vietin koko päivän Lepaalla ihastellen upeita kesäkukka-asetelmia ja tulevan kesän uutuuksia. Ja tietysti kävin heti katsomassa, miten nämä vanhat sinisarjat kukkivat tänä hellekesänä. Nämä ovat niin upeita! Olen pitkään haaveillut sinisarjasta, mutta sen talvetus mietityttää vielä. Joten näitä kun näkee, niin niitä on pakko mennä ihastelemaan.

Kesäkukkien näytemaa...

 Tässä yhdistelmässä on jotain hyvin herkkää ja kaunista 😍

 Tänä vuonna toinen näytemaa näytti tältä. Aika vahvoja yhdistelmiä ja toisaalta kivasti erilaisia lehti- ja kukkamuotoja. Näki myös hyvin, miten kuuma kesä on vaikuttanut kukintaan.


Kesäkukkauutuuksia ja näyttäviä kesäkukkaruukkuja...

Lepaa 2018 -näyttely on puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely, jossa käy myös paljon harrastelijoita.  Koska se on ammattinäyttely, niin alan yritykset esittelevät ensi vuoden kesäkukkavalikoimaa alan viljelijöille. Eli siellä näkee ensi kesän uutuuksia.

Lepaa on myös puutarha-alan oppilaitos, joten senkin takia siellä on hienoja kesäkukka-asetelmia. Tutkin aina mielenkiinnolla, mitä jänniä yhdistelmiä ovat keksineet. Niissäkin näkee hyvin trendit ja erilaiset värimieltymykset.


Näyttelyalueella on nyt monta taimimyyjää, Lepaan oman taimimyynnin lisäksi. Eli siellä oli perennataimistoja, puuvartistaimistoja sekä muita myymässä erikoisuuksia sekä tavallisempiakin taimia.

Ohjelmana työpajoja ja näytöksiä...

Tänä vuonna on paljon mielenkiintoista ohjelmaa kuten Begoniapaja, eli kankaanpainantaa begonioilla, Kukkatatuointeja terälehdistä, Kasvi-installaatio nurmikolla sekä alla oleva Ammatillinen onnenamuletti -työpaja.
Työpajan kukissa oli tänään super trendikkäät värit! 

Lepaa 2018 -näyttelyssä on tuttuun tapaan alan koneet esillä ja Koneparaati uutuuksista.  Unohtamatta Ruohonleikkauksen taitoajan SM -kisaa, joka on kaikkina päivinä. Eli Lepaalla viihtyy koko perhe 😊

Kärhö- ja rypälenäyttely...

Ensimmäistä kertaa Lepaalla on kärhöjen kukista ja viinirypäleistä näyttely. Niissä on tietenkin lajikenimet. Eli viininkasvatuksen ja kärhöjenharrastajien unelmanäyttely! Kummatkin ovat virolaisen taimiston ja heillä näytti olevan myös taimia myynnissä.


Nurmikkoauto, jee...

Tämä on kyllä huippu! Sopii niin tähän tapahtumaan, vihreine vanteineen. Nurmikkoauton on ideoinut ja toteuttanut Lepaan Oppilaskunta ry ja siirtonurmikko on www.nurmikko.fi 😊


Lepaa 2018 on to-la 16.-18.8.2018

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy www.lepaa.fi  ja kuvia #lepaa18


Kuvia sinisarjoista ja muusta viime vuodelta  Kuvia Lepaa 2017 näyttelystä

Oli tosi kiva tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Kävin myös mielenkiintoisia keskusteluja muutaman näytteilleasettajan kanssa. Niistä taidan laittaa tänne ihan omat postauksensa vähän myöhemmin. Eli aina oppii uutta näissä Lepaan näyttelyissä 😊

Terveisin Sari

7 kommenttia:

 1. Voi jestas ku nua sinisarijat o mahtavia! Mulla kukkii ny vaa kolomella kukalla. Talavetus pimiäs kellaris jo usiamman vuaren, nua kahareksas astees.
  Ja tua kärhönäyttely......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kerroit tuosta talvetuksesta! Se on vähän epäilyttänyt, onnistuuko ihan kellarioloissa. Nyt kun jostain löydän vähän isomman taimen, niin ostan kyllä heti :)
   Lepaan sinisarjat on ihan huippu kauniita, ja upealla paikalla! Niitä on pakko käydä ihailemassa aina ensimmäiseksi. Kärhönäyttely oli hieno. Siinä näki kukkien kokoerot, ja oli siellä muutamia jänniä pienikukallisiakin kärhöjä.

   Poista
 2. This garden is absolutely beautiful. I love the different array of colors and how unique these flowers are. Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
 3. Nurmikkoauto on ihan huippu! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihan mahtava :) Oli muuten todella huolellisesti laitettu nurmikko auton pintaan ja peileihinkin.

   Poista
 4. Hienoja kuvia ja mielenkiintoisia väriyhdistelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lepaalla kesäkukkaruukut ja näytemaat ovat aina upeita ja välillä yllättäviäkin. Osaan ihastuu ja osa taas tuntuu liian kummallisilta ;)

   Poista