keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Retki Nukarin puutarhaan

Vau, mikä kukkameri pelargoneja !!!!

... ja hortensioita.

Kasvihuoneiden välistä löytyi kanoja ja kukko.....

Rungolliset verenpisarat olivat upeita... voi hitsi, kun niille ei ole puolivarjoista paikkaa kotona. Olisin kyllä ostanut heti yhden.

Rungolliset verenpisarat näkyvät kuvan oikeassa laidassa.
Nukarin puutarhalta olen monesti ostanut kesäkukat ja joulukukat. Heillä myymälä onkin avoinna vain niinä sesonkeina : )
Oli kiva viedä lomalaiset sinne elämyksellisten kukkamerien keskelle. Ja kyllä porukka oli aika sanaton ihastuksesta ; )
Nukarin puutarha sijaitsee Nurmijärven Nukarilla.

Kaikki Lomakoti Kotorannan Viherpeukalo -viikon jutut näet tästä.
Olen "kouluttajana" tämän viikon tällä tuetulla lomalla : )

8 kommenttia:

 1. Oi mitä kukkameriä. Mie tässä odottelen et pääsen Hämeenlinnaan tai oikeestaan oliskohan Hauhoa missä on puutarhayrittäjä joka itse kasvatteleen perheen voimin sekä peronnoja että kesäkukkia. Viime vuonna ostin sieltä Fiatin täyteen ja ajelin tyytyväisenä Espooseen. Hintaero kyllä taitaa mennä bensoihin mutta täytyy kannattaa myös hämäläisiä yrittäjiä:)

  VastaaPoista
 2. Meidän ihana paikallinen puutarha :) Pisteet sille! :))
  Ehdottomasti hankin kukkani täältä, ihan nurkilta ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Olen uusi lukijasi. Nukarin puutarhalta minäkin haen kukat ja taimet, hyvä paikka!.Ja mielenkiintoista alkaa seurata tätä blogia! Tänne tulen pian uudelleen visiitille. Tervetuloa piipahtamaan myös romulyyli-blogiini. Iloisin aurinko-terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 4. Voi miten on kaunista!
  Ihanaa kukkamerta ja niin valtavan kauniita kukkia!
  Oikein mukavaa alkanutta kesäkuuta!

  VastaaPoista
 5. Henrietta - minäkin ostan kukat mielelläni suoraan puutarhalta. Siinä on ihan oma tunnelmansa : )
  Ja pääsee kasvihuoneeseen käymään... siitä jopa maksaa vähän.
  Mukavaa kukkien hankintareissua !

  Ruusa - hyvää paikkaa kannattaakin suosia : ) Nukarin puutarhan väki jaksaa olla aidosti ystävällistä, vaikka heillä on koko ajan kiirus... ja meitäkin oli iso ryhmä : )

  Riitta Sinikka - tervetuloa seuraamaan blogiani : ) Nukarin puutarha on kyllä hyvä paikka. Välillä vien sinne ystäväni, ihan elämysmatkalle... ja ostoksille ; )

  Susanne - kiitos samoin ! Tällaiset kukkameret ovat kyllä super ihania, etenkin kun sellaisen keskelle pääsee : ) Siellä oli pelakuitakin vaikka minkä värisiä.
  Pystyin muuten hillitsemään itseni, enkä ostanut nyt yhtään pelakuuta ; )

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtava kukkameri! Ja hyvä sattuma, ystäväni äiti on ollut aikoinaan Nukarin puutarhoilla töissä.

  VastaaPoista
 7. Menin innoissani ko puutarhaan eräänä päivänä.. Enkä mene enää. Ylihintaisia kasveja, patsaita ja ne nypityt stressikanat oli pahimpia!! En todellakaan sponssaa yritystä joka käsittelee eläimiä näin. Joka kanalla oli haituvat lähteneet jostain kohtaa. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - no onpas outoa, ei kuulosta hyvältä.
  Olen käynyt siellä pari kertaa aina keväällä, niin kanat ovat olleet hyvässä kunnossa. Ja kukatkin komeita ja meidän alueen myymälöihin verrattuna edullisemmasta päästä. Ymmärtääkseni se paikka keskittyy nimen omaan kesäkukkien myyntiin eli kevät-alkukesään.
  Tietysti asiat voivat aina muuttua...
  Harmi, jos paikka on muuttunut noin paljon.

  VastaaPoista