torstai 16. syyskuuta 2010

Kylläpäs suursäkit ovat käteviä...

Edit : Vieläkin olen niin innoissani, siitä SiistiPihan sepelin toimituksesta. Sen levitys kävi näppärästi ja säkin sai helposti tyhjäksi. Ja seinänvierustat ovat nyt siistit : )
Alla kuva seinänvierustan sepelistä.... yhden talven jälkeen eli 20.5.2011. Patolevy on pysynyt hyvin piilossa ; )

Minua on harmittanut pitkään yksi asia. Salaojaremontin jäljiltä patolevyn reuna on tullut näkyviin ja se rajoittaa kuvaamistani ; )
Sepeliä puuttuu seinustalta niin vähän, että täyttä sepelikuormaa ei voi ajatellakkaan tilattavan.
Voitte uskoa, miten melkein hypähdin riemusta, kun huomasin että Siisti Piha on laajentanut toimintaansa eri puolelle Suomea, ja siis myös meidän alueelle Nurmjärvelle !!!!!!!
Heti tilattiin suursäkillinen sepeliä : )
.Huomatkaa, auto ei edes tullut pihaan ! Kivituhkaan ei siis jäänyt jälkeäkään.....


Nostolaite nosti tosi painavan säkin, eikä mitään tarvinnut siirtää sen tieltä pois. Auto olisi voinut nostaa säkin toisestakin kohtaa, aidan yli, mutta tästä sepeli on helpompi siirtää seinustalle.

Onpa siistiä ja kätevää : )
Samaan kuormaan tilasin pari säkillistä Siisti Pihan omaa värjättyä koristekatetta, jotka näkyvät tuossa suursäkin päällä. Laitan katteesta kuvia myöhemmin...

Alla kuva ongelmasta... eli se näkyvä patolevy on tuo musta muovi talon kivijalassa.
Ja heti piti kokeilla sepeliä seinustalle, vaikka satoi ; )
Uusi sepeli olikin isompaa kuin vanha, mutta se ei haittaa yhtään mitään. Pääasia on, että patolevyn reuna peittyy !!!!!!!
En ole muuten voinut laittaa kuvassa pilkottavaa pelakuutakaan postauksiin, kun näkyisi patolevyn reuna... eli tämä Siisti Pihan sepelisäkki on kesän paras hankinta ! Siis jos ei lasketa mukaan paria ihanaa kasvia, hih ; )
Viikonloppuna jatkamme sepelin levitystä.

Ps. Yllätyin siitä, että auto olisi ottanut mukaansa valmiiksi suursäkkiin laitetut risut tai "jätemaat" kaatopaikkamaksun hinnalla. Onpa Siisti Piha tehnyt palvelunsa käteväksi, ja ekologiseksi : )

9 kommenttia:

 1. Heippa hei...kuule olen kanssa noita suursäkkejä miettinyt , mutta mieheni (tietenkin) pisti hanttiin, hänen mielestään ne on niiiiiin kalliita, miten on, onko?
  siis siihen nähden, että ei tartte mistään lähteä mitään hakemaan..
  T,Tuija

  VastaaPoista
 2. Justaan etsin suursäkkien toimittajaa meidän nurkilta, mutta eipä vielä löytynyt - ehkä joskus:)

  VastaaPoista
 3. Suursäkit ovat tosi käteviä, kokeilin tänä keväänä ensimmäisen kerran. Meillä on jyrkkä rinnetontti, eli takapihalle jos multaa haluaa niin on kovan työn takana kärrätä kottikärryillä. SiistiPihan auto nosti isot säkit näppärästi suoraan takapihalle.

  Hinta oli kyllä huomattava, mutta toisaalta siinä säästi valtaisan urakan. Ja ainakin multa oli todella hyvälaatuista, naapurikin sitä riensi kehumaan.

  Loppukesästä täytin pari säkkiä oksilla ja risuilla, jotka muuten olisi pitänyt ensin kärrätä takapihalta alas ja sitten autolla jonnekin.. Nyt vain auto haki säkit eikä niistä enempää tarvinnut huolehtia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten hienoa että ottavat mukaan myös, samalla reissulla. Se on ekologista jos mikä, ettei ajeta tyhjänä takaisin.
  Mutta voihan niissä kuvissa jotakin rumaakin näkyä! Ei kaikki voi olla vain täydellistä, sehän on aivan epäilyttävää!

  VastaaPoista
 5. Tuija - onhan se tietysti kalliimpaa, mutta niin ihanan vaivatonta !!! Heidän sivuiltaan näkee hyvin hinnat, joihin voitte sitten verrata.
  Meillä sepeliä saisi hakea kauempaa, ja sen lisäksi se pitäisi heti tyhjentää peräkärrystä, että autot saataisiin pihalle.
  Nyt säkki tuli siististi nurmikolle, ja sitä voi levittää omaan tahtiin ; ) Suosittelen lämpimästi !

  Inkivääri - toivotaan, että suursäkkien toimitus laajenee. Ne on niin näppäriä, tuli siinä säkissä sitten multaa, kivituhkaa, sepeliä, kiviä tai ihan mitä vaan : )

  Sari - olen kuuluut paljon kehuja Siisti Pihan suursäkeistä kurssilaisiltani Espoossa.
  Moni heistä on ollut samanlaisessa tilanteessa kuin tekin. Tai multa pitäisi kärrätä rivitalon asunnon läpi takapihalle, sen sijaan tuo auto nostaa säkit aidan yli sinne. Tällöin kyllä maksaa mielellään enemmän, kun pääsee vähemmällä rehkimisellä : )

  Saila - juu, kyllä kuvissa saa olla rumaakin, en minä sitä.
  Mutta kun en tykkää ottaa rumia kuvia ; ) Itse asiassa opettelen ottamaan rumista kohdista ja rumia kuvakulmia, koska tarvitsisin sellaisia kuvia työssäni...mutta kun se on niin tuskaista. Ongelmat ne on kullakin, hih ; )

  VastaaPoista
 6. En olis edes tajunnut koko patolevyä jollet olis sanonut.
  Toi on kyllä kätevä systeemi jos on tarvetta suurille määrille.

  VastaaPoista
 7. Siistiä hommaa. Ja hienoa, että saa täsmäannoksina.

  VastaaPoista
 8. Olen myös miettinyt mullan tilaamista tuolta. Näyttää todella kätevältä palvelulta.

  VastaaPoista
 9. Henrietta - ehkäpä tuo patolevy on häirinnyt minua siksi, kun tiedän ettei sen kuulu näkyä ; )
  Olen niin onnellinen, että sen saa nyt peitettyä !!!

  arleena - tuon suursäkin koko on aika kiva. Ja niitähän voi tilata useammankin kerralla ; )
  Koristekatettakin olisi saanut suursäkillisen, mutta nyt tilasin vain pari pientä pussillista, yhteen kokeiluun...

  Sussi - itse olen tähän tosi tyytyväinen. Ja tuossa säkissä sepeli pysyy siististi, eikä valu leveäksi kasaksi. Tuntuu tosi helpolta ja vaivattomalta... : )

  VastaaPoista