sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Pienet adventtikynttilät ja fengshuisiivous

Nämä pienet adventtikynttilät on kyllä söpöt! Ne ovat hieman liian lähekkäin toisiaan, mutta näin ensimmäisenä adventtina ne ovat vielä turvalliset. Ensi sunnuntaiksi niitä pitää hieman muuttaa. Tämä kynttilävalinta on aika hauska, sillä siihen liittyy fengshuisiivous.

 

Pienet adventtikynttilät - puhtaampi huoneilma...

Yksi hyvä puoli näissä pienissä adventtikynttilöissä on se, että ne heikentävät sisäilman laatua paljon vähemmän, mitä tavalliset kynttilät. Tämä tietysti sen takia, että niitä ei voi polttaa kuin joitakin minuutteja. 

Terve aikuinen ei yleensä edes huomaa, miten kynttilöiden polttaminen tuottaa huoneilmaan pienhiukkasia ja kuulemma myös häkää. Toki paljon riippuu kynttilöiden laadusta. 


Kynttilänjalka pienille adventtikynttilöille...

Hetken mietin, miten saan nämä pienet kynttilät pysymään pystyssä jämäkästi. Sitten muistin perunan. Raakaan perunaan oli helppo kaivertaa kynttilöiden kokoiset kolot. Halkaisin perunan ensin, jotta se asettuu vakaasti alustalle. Tietysti käytin multaista perunaa, jotta se ei nahistu niin nopeasti ja muutenkin on kivamman näköinen asetelmassa.

Hyvää ensimmäistä adventtia!


Fengshuisiivous alkoi hyvissä ajoin...

Moni tekee fengshuisiivouksen uudeksi vuodeksi tai jouluksi. Osa tekee sitä pitkin vuotta. Fengshuisiivous on siis paljon enemmän kuin tavallinen siivous tai suursiivous. Se vie enemmän aikaa ja siksi sitä onkin hyvä tehdä sopiva alue kerrallaan. Fengshuisiivous on yksi tehokkaimmista fengshuin menetelmistä.

Itse aloitin sen vähän aikaa sitten, tavoitteena saada fengshuisiivous valmiiksi seuraavaan kiinalaiseen uuteenvuoteen 21.1.2023.

Fengshuisiivouksessa löysin nämä söpöt pienet kynttilät. Ne on ollut vuosia kynttilälaatikossa täysin tarpeettomina ja nyt ne pääsivät adventtikynttilöiksi 😊


Olisi kiva kuulla, onko sinulle fengshuisiivous tuttua?


Jouluterkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Söpö kynttiläasetelma. Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Nämä pienet adventtikynttilät on minustakin niin suloisen söpöjä. Suorastaan liikuttavan ihania :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se kuuluu osana fengshuita. Tosin moni hyppää sen yli ja lähtee heti tekemään niitä muita fengshui muutoksia kotiin. Jos ehdin, niin kirjoitan siitä oman postauksen :)

   Poista