sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Adventtikynttilät ensimmäisenä adventtina

Tällaiset adventtikynttilät valitsin nyt täksi jouluksi. Väri on jännä, sillä välillä ne näyttävät ruskeilta ja välillä harmailta. Kivasti sopivat yhteen vihreän sammaleen kanssa. Lisäsin vielä pieniä vihreitä joulupalloja tuomaan enemmän joulutunnelmaa. Kynttilät saavat joka adventti erilaisen koristelun, kuten aiempinakin vuosina.

Hyvää ensimmäistä adventtia!Sammalta ja pieniä joulupalloja...

En nyt itse ehtinyt mökille hakemaan sammalta, sillä kun lähiopetus siirtyi verkko-opetukseksi, niin joudun nyt nopeasti tekemään materiaalit sinne. Onneksi taas apuun riensi sukulaiset, jotka hakivat sammaleen. Sammalta kun saa ottaa metsästä vain maanomistajan luvalla ja omalla mökkitontilla sitä riittää 😊

Edelleen nämä pienet vihreät joulupallot ovat tosi kivoja, aivan kuten ne vaaleatkin, joita oli viime vuonna Sarin Kukkivassa Joulukalenterissa. 


Sarin Kukkiva Joulukalenteri jatkuu...

Kuten jo kerroin aiemmin, niin tänäkin vuonna täällä blogissa on Sarin Kukkiva Joulukalenteri. Vähän jännittää vieläkin, sillä kuvaaminen tuottaa pientä haastetta remontin takia. Pidetään peukkuja, ettei tule isompia ongelmia ja kaikki sujuu hyvin👍
 

Leppoisaa adventtisunnuntaita!

Terveisin Sari

6 kommenttia:

 1. Sammal on niin kaunis alusta kynttilöille!

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallista adventin aikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oikein ihanaa ja tunnelmallista adventtia sinullekin!

   Poista
 3. Ei ole sammaleen voittanutta asetelmien alustana💚 Itse värkkäsin tänään lisää sammalpalloja ja kuusia. Nyt täytin ne sisältä sanomalehden sijaan mullan ja hiekan sekoituksella, joten jospa sammal nyt eläisi niissä vielä kauniimpana💚 Pallosta vain tuli nyt niin raskas ettei se soveltunutkaan ripustettavaksi havupallon tapaan. No laitan sen ruukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, sammal on tosi ihana materiaali joulun asetelmissa!
   Oletko kokeillut Kasvusammalta sammalpallossa? Se on kevyempää kuin multa ja hiekka sekä pitää kosteuden hyvin. Sammalpallot ruukuissakin on tosi kauniita :)

   Poista