torstai 25. heinäkuuta 2019

Sarin puutarhat -blogi muuttuu

Tätä olen miettinyt jo pitkään ja tuskaillut sen kanssa. Välillä päätin jo lopettaa koko blogin, mutta en kuitenkaan lopulta hennonnut tehdä sitä. Sillä ajan myötä osa lukijoista on tullut tutuksi ja tiedän, miten he odottavat uusia postauksia. Ja tämä blogin kirjoittaminen on tosi innostavaa ja kivaa, ja minulla on ainakin tuhat postausideaa mielessä... mutta jokin ei toimi.

On siis aika tehdä muutoksia...

Tästä jo kerroinkin eilisessä uutiskirjeessä eli tulen jättämään blogista jotain pois. Ja jotain tuon enemmän esiin. Koska kirjoitan blogia teille lukijoille, niin päätin nyt antaa teille mahdollisuuden vaikuttaa tulevaan.
Sain jo paljon sähköposteja ja muita viestejä toiveista. Luin jokaisen kiitollisuudella, ja vastaan niihin heti kun ehdin 😊
Kuvassa terijoensalavan runkojen välissä kasvaa pieni puun alku, saarni. Aika veikeä ylläri 😊


Elämässä on yllätyksiä ja pieni muutos on aina tarpeen, joten blogi muuttuu nyt syksyn aikana.

Mikä jää blogiin ja mikä poistuu blogista...

Jos haluat vaikuttaa siihen, mitä blogissa on jatkossa tai jostain muusta blogissa, niin laita kommentti. 
Voit myös viestittää Puutarha Studion facebookin kautta tai sähköpostilla sarinpuutarhat@gmail.com

Tämä muutos on niin iso, että hirvittää... mutta pakko tehdä 😊

Helleterkuin Sari

13 kommenttia:

 1. Moni varmasti pohtii välillä blogin lopettamista. Minäkin. Kirjoittaminen on aina ollut itselleni tärkeää ja blogin avulla sitä voi toteuttaa mukavalla tavalla löytäen samanhenkisiä ihmisiä ja vertaiskokemuksia. Ymmärrän siis ajatuksesi.
  Olen tykännyt blogistasi juuri tällaisena, enkä oikein osaa sanoa, mitä pitäisi jättää pois ja mitä lisätä. Uskon sinun löytävän itsellesi sopivat puitteet, jotka varmasti miellyttävät meitä lukijoitakin. Odottelen siis uutta ja otan sen ilolla vastaan.
  Leppoisaa oleskelua sinulle näinä helteisinä hetkinä!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen pitänyt blogista juuri sellaisena kuin se on ollut joten en osaa sanoa minkä pitäisi muuttua. Jännityksellä ja ilolla kuitenkin odotan minäkin uudistuksiasi kun olet selvästi jo pättänyt niitä tehdä😊

  VastaaPoista
 3. Seuraan kyllä blogiasi hyvinkin tarkkaan, tosin viime aikoina blogiiin kommentointi on teknisesti iPhonella tökkinyt ja monet kommentit on jääneet kirjoittamatta. Aikaahan blogin pitäminen vie ja se on minulla suurin syy blogipostausten vähyyteen. Pidän blogistasi ja myös niistä aiheista joista niissä kirjoitat.
  Kuun eri vaiheet puutarhaan nähden, olen yrittänyt joitakin noudattaa ja se tuntuu aika mielenkiintoiselta.
  Minä pidän blogiasi hyvinkin ammattimaisena ja toisaaltaan blogina jossa kerrotaan asiat ja tapahtumat juuri niin kuin ne todellisuudessa menee. ��
  Jään odottamaan mitä tuleman pitää.....

  VastaaPoista
 4. Tämä kysymyspä tuli yllättäen, mitä tähän keksisi? Tykkään noista ajankohtaisista neuvoista ja aiheista, joissa on mm. ohjeita leikkaamisiin ym. puutarhatöihin liittyen ja ne on postattukin yleensä juuri sopivasti silloin, kun niitä ohjeita/muistutuksia tarvitaan, kiitos niistä.
  Kuunvaiheetkin kiinnostaa, olen välillä toiminut niiden mukaan...
  Sinulla on varmasti mielessä joku punainen lanka mitä noudatat, jään siis odottamaan ja toivon että nuo mainitsemani asiat säilyisivät edelleen mukana.

  VastaaPoista
 5. Pidän kovasti blogistasi! Täällä on mielenkiintoisia aiheita ja löydän täältä aina hyviä neuvoja. Niistä on ollut paljon apua:) Jään mielenkiinnolla odottamaan blogisi uudistusta. Aurinkoisia heinäkuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Fengshui, kuun vaiheet, luonnonmukainen puutarhanhoito, kukkaniityt. Ne ovat kiinnostavia ja kannatettavia aiheita.

  VastaaPoista
 7. Aina välillä on hyvä uudistua, jos sitä tuntuu itse kaipaavan! :) Pidän blogistasi tällaisena, mutta varmasti pidän uudesta ilmeestäkin. Itseä ekologina kiinnostaa eniten kaikki monimuotoisuus- yms aiheet, mutta luen myös tarkkaan ajankohtaisia puutarhanhoitojuttuja, kuten leikkausvinkkejä.

  VastaaPoista
 8. Hei, ehdottomasti parasta on ollut muistutukset kuunvaiheiden mukaisesta puutarhanhoidosta.

  VastaaPoista
 9. Olen löytänyt paljon mielenkiintoista blogistasi. Kuunvaiheiden myötä tänne alunperin tänne löysin. Kuunvaiheiden vaikutus kasveihin kiinnostaa edelleen ja tänä kesänä olen ottanut ne huomioon istutushommissani. Vaikeaa oli odottaa nousevaa kuuta, kun taimia oli hankittuna ja multasormia syyhytti! Odottaminen kyllä kannatti, kaikki juurtuivat erittäin nopeasti, myös esim. basilikan pistokkaat vain multaan tökättyinä.
  Multa-asiat kiinnostaa, on ollut hyödyllistä saada tietoa esim. kasvusammaleesta, istutusmullasta ja biohiilestä.
  En osaa mainita, mitä asoita haluaisin kuunvaiheiden lisäksi, koska olen tykännyt kaikista kirjoituksista ja ne ovat olleet hyödyllisiä.
  Tuula

  VastaaPoista
 10. Voi jumpe, toivon että blogi säilyy! Olen etsinyt tästä blogista aina neuvoja siihen, mitä puutarhassa kannattaisi tiettyinä ajankohtina tehdä ja miten. Kuukalenteri on itselleni ollut tärkeä syy tulla käymään blogissa. Toivoisin, että blogista löytyisi edelleen ajankohtaisia neuvoja, edes jotain perusinfoa. Enemmän tietoa kaipaaville voisi sitten tarjota samasta aiheesta puutarhaverkkokursseja. Yleisesti ottaen toteaisin, että luotan blogin sisältöön. Blogin ulkoasu voisi tosin kaivata kohennusta ja selkeytystä. Esim. harmaa teksti valkoisella pohjalla on aika ankea kauniiden kasvikuvien taustalla. Musta-valkoinen-harmaa on karua, kuin asfalttia. Jos taustan haluaa pitää vaaleana, löytyy Bloggerissa sävyvaihtoehtoja. Muutenkin Bloggerissa on aika helppoa kikkailla värien ja taustojen kanssa, mikäli Bloggeria aikoo jatkossakin käyttää.

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään just tämmösenä. Ja vaaleasta pohjasta joka on. Keep it simple. Ohjeita etsin myös, fengshui ja kuunvaiheet tulee luettua.

  VastaaPoista
 12. Don.t stop Blogi.continiew as its part of your life style.
  Voi hyvin Sari.
  Giri,Maunulalainen
  Selvänäkijä ja Kauko parantaja.

  VastaaPoista
 13. Minäkin pidän blogisi vaihtelevista postausaiheista:)
  Fengshui ja kuun vaihdeiden mukainen puutarhanhoito ovat tosi mielenkiintoisia!

  VastaaPoista