maanantai 29. syyskuuta 2008

Keltaista

Keltainen on kaunis väri. Etenkin näin syksyllä auringon paisteessa, keltainen ihan hehkuu...

Työhuoneeni ikkunasta näkyvä kaunis nuori vaahtera.


Kuunliljan tyylikkäät kellertyneet lehdet.


Maa-artisokkakin ehti kukkia tänä kesänä. Aurinkoisen ja lämpimän kesän jälkeen se kukkisi vielä runsaammin. Nyt kukkia oli muutama.

Viimeiset auringonkukat jo hieman lakastumassa.


Aina ihana ja varma loppukesän ja syksyn kukkija - pensashanhikki : )

9 kommenttia:

 1. Keltainen on yksi kauneimmista väreistä, luonnossa. Kotona ei taidakkaan olla sisällä mitään keltaista. Ihanaa kukkaloistoa:)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin vaahtera keltaisena loistaa... Luonnossahan on paljon värejä, varsinkin näin syksyihin ennenkuin pakkaset pudottavat lehdet ja valkoinen lumi peittää ne alleen. Näin se vaan menee, mikä ei aina ole kuitenkaan niin itsestään selvää..nauttikaamme luonnosta ja siitä mitä se meille antaa... niinkuin sisutuksessakin välillä vaaleaa, syksyllä värit muuttuu:)

  VastaaPoista
 3. Hienosti ovat kellastuneet nuo kuunliljan lehdet!

  VastaaPoista
 4. Iania syyskuvia, oma vaahterani on jo viime sunnuntain tuulen jäljiltä paljas, maa puun ympäriltä sen sijaan ei:) Keltainen matto on ihana ja ei ainakaan vielä ärsytä niin paljon, että tarttuisin haravaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa!! Niin kauniita nuo sinun kuvasi! Keltainen väri ihan hehkuu. Hassua....syksyn keltainen tuo vähän kuin kesän auringon takaisin!
  Todella upeita,ihania kuvia!!
  Osaisipa itsekin..... :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja keltaisia kuvia, niin lämmintä syksyn hehkua.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava värikirjo ollut tässä tämän syksyn aikana. Viikonloppuna piti mennä valokuvaamaan upeita vaahterapuita ja yleisesti vain tätä kauneutta puutarhoissa ja pihoilla. Enpä käynyt, kun en ehtinyt, mutta odotan jos se aurinkopäivä vielä koittaisi. Ja olisi edes lehtiä puissa :-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne : ) Minulla on ollut hieman työkiireitä, enkä ole ehtinyt vastailla kommentteihinne. Kiitos kaikille !

  VastaaPoista
 9. siellä on samoja keltaisia kukkivia ja puita kuin täälläkin, syksy on ihanan värikästä

  VastaaPoista