maanantai 22. syyskuuta 2008

Pihatöitä odotellessa...

Kuupuutarha -teemapäivä Handolinin taimitarhalla sujui eilen nopeasti. Onneksi ehdin ottaa kuvan, heti kun tulin paikalle. Eli kuvasta puuttuvat sen takia ihmiset... Taimitarhan väki oli tosi kivasti laittaneet Kuupuutarha teeman mukaan "koristelut".

Tänään ajattelin tehdä pihahommia. Mutta eipä pihalla nyt oikein ole muuta tekemistä kuin omenoiden keruu nurmikolta ja kitkemistä. Daaliat ja monet perennat kukkivat edelleen... Piha on sen verran suojaisa, että pakkanen ei ole vielä niitä puraissut : )

Lähdin siis kävelylle kuvaamaan muualta ensimmäisiä syysruskan värejä. Tässä upeaa vaahteran oranssia...


Säleikkövilliviinin punaista....

Punaiset pensaat ovat koivuangervoa ja keltainen iso pensas muistaakseni tataarivaahtera. Kuusen edessäkin on myös koivuangervoa, mutta niissä ei ole vielä syysväriä. Kuiville paikoille tulee ensimmäisenä ruskanvärit...
8 kommenttia:

 1. ihania syysvärejä :) ja toi eka kuva on ihastuttava :)

  VastaaPoista
 2. Tulin kurkkimaan siun blogia ja naama vihreänä katselen siun kauniita kuviasi... olisimpa itsekkin viherpeukalo...miun peukalo on vasta korkeintaan vähän vaaleanvihreä sieltä täältä :) Kiitos siis ihanista kuvistasi!

  VastaaPoista
 3. Juu kaunista on ..., eikö ole mukavaa välillä ollakin vaan ja nautttia aikaan saannoksistaan...Äsken tultiin just pyörä ajelulta metsien läpi...peltojen halki, kaunis auringonlaskun alku oli näkyvissä:) Nyt on mieli iloinen kuin peipponen:)

  VastaaPoista
 4. Tänään oli kyllä tosi kaunis ja lämmin päivä. Oli ihanaa vaan nautiskella ulkona olosta ja jättää pihahommat myöhemmäksi... : )

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit luonnossa. Eilen olikin niin ihana auringon paiste, että luonnossa kulkeminen oli nautinto. Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista