tiistai 14. marraskuuta 2017

Fengshui kukkakimppu sialle

Nyt on vuorossa kukkakimppu metalli-sialle eli vuonna 1971 syntyneille. Tämän kimpun väritys herätti heti ihastusta, kun olin kuvaamassa sitä. Musta väri on aika harvinainen kukissa, mutta Kukkakamari Elsi keksi käyttää mustaa kallaa. Jopa leikkovihreänä käytetty Asparagus oli saatu värjättyä mustaksi. Ja huomatkaa hopeinen maljakko.

Metalli-sika fengshui astrologiassa:

Fengshui astrologiassa on 12 eri eläintä, joista sika on yksi. Sen lisäksi on 5 elementtiä ja tämän kuun elementti on metalli. Siis kuukauden eläin on metalli-sika.
Sian oma elementti on vesi, joten kukissa väreinä on mustan ja sinisen sävyjä. Lisäksi on harmaata, mikä on yksi metalli-elementin väri. 

Vuosi 1971 oli metalli-sian vuosi, joten tänä vuonna 46 vuotta täyttävät ovat metalli-sikoja. Tämän tyylinen tiivis ja matala kimppu sopii heille mainiosti syntymäpäiväkukiksi.
On muuten hyvä muistaa, että vuosi alkaa fengshui-astrologiassa vasta helmikuun alussa.

Millaisia metalli-siat ovat sitten luonteeltaan... ulospäin suuntautuneita, suorapuheisia ja välillä he jopa unohtavat tahdikkuuden suorapuheisuudessaan. Siat ovat perhekeskeisiä eli viihtyvät kotona perheen ympäröimänä. He ovat myös hyvin luottavaisia, joskus jopa liiankin herkkäuskoisia. Toisaalta he ovat hyvin voimakkaita ja rohkeita, joten heidän herkkäuskoisuuttaan ei kyllä kannata käyttää hyväksi 😊

Fengshui-kimppujen yhteistyö: 

Fengshui kukkakimpun  teki Kukkakamari Elsin Sirpa. Kukkakauppa on meidän Nurmijärven kirkonkylällä. Käytännössä annoin taas heille ohjeita tähän fengshui kukkakimppuun, ja he käyttivät luovuuttaan kimpun tekoon. Ja taas lopputulos on tosi ihana 😉

Maaliskuussa oli vesi-jäniksen kimppu ja syntymävuosi 1963
Huhtikuussa oli puu-lohikäärmeen asetelma ja syntymävuosi 1964
Toukokuussa oli puu-käärmeen kimppu ja syntymävuosi 1965
Kesäkuussa oli tuli-hevosen kimppu ja syntymävuosi 1966
Heinäkuussa oli tuli-vuohen kimppu ja syntymävuosi 1967
Elokuussa oli maa-apinan kimppu ja syntymävuosi 1968
Syyskuussa oli maa-kukon asetelma ja syntymävuosi 1969
Lokakuussa on metalli-koiran kimppu ja syntymävuosi 1970
Marraskuussa on  metalli-sika ja syntymävuosi 1971
Joulukuussa on vuorossa vesi-rotta ja vuosi 1972

Terkuin Sari

Ps. kevääksi on tulossa useampikin fengshui kurssi. Lisäilen niitä vielä lähipäivinä Kurssikalenteriin.

4 kommenttia:

 1. Todella upea asetelma! Varsinkin tuo musta Asparagus, kun se kuuluu lempiväreihini.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustia kukkia on vähän, ja osa on värjättyjä kuten nuo Asparaguksen lehdet. Kuulemma kimpun mustat kallat ovat luonnostaan hyvin tummia, lähes mustia. Ja ne sopivat niin upeasti kimpun harmaan eri sävyihin.
   Etkös sinä olekin syntynyt 1971 :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tosiaankin näyttävä, ja erilainen. Joulukuun fengshui-kimppu tuleekin olemaan tosi mielenkiintoinen... odotan sitä innolla :)

   Poista