lauantai 8. heinäkuuta 2017

Fengshui kukkakimppu vuohelle


Nyt on vuorossa heinäkuun kukkakimppu tuli-vuohelle eli vuonna 1967 syntyneelle. Ja on hyvä muistaa, että vuosi alkaa fengshui-astrologiassa vasta helmikuun alussa.

Kimpussa oli upeita viininpunaisia daalioita ja oransseja freesioita, joiden terälehtien ulkopuolella on pinkki raita.


Tuli-vuohi fengshui astrologiassa:

Fengshui astrologiassa on 12 eri eläintä, joista vuohi on yksi. Sen lisäksi on 5 elementtiä ja tämän kuun elementti on tuli. Siis kuukauden eläin on tuli-vuohi.
Vuohen oma elementti on maa, joten kukkakimpussa väreinä on keltaista ja ruskeaa. Lisäksi on punaista, mikä on tuli-elementin väri. 

Vuosi 1967 oli tuli-vuohen vuosi, joten tänä vuonna 50 vuotta täyttävät ovat tuli-vuohia. Tämän tyylinen kimppu tai asetelma sopii heille mainiosti syntymäpäiväkimpuksi.

Millaisia tuli-vuohet sitten ovat luonteeltaan... taiteellisia ja energisiä. He osaavat nauttia elämästä ja hauskanpidosta. Tuli-vuohta ei kannata hermostuttaa, sillä silloin "tuli leimahtaa" ja hän voi olla liiankin suorapuheinen. Tätä ominaisuutta ei ole muuten muilla vuohilla (maa-vuohi, metalli-vuohi, vesi-vuohi ja puu-vuohi).

Fengshui-kimppujen yhteistyö: 

Fengshui kukkakimpun  teki Kukkakamari Elsin Sirpa. Kukkakauppa on meidän Nurmijärven kirkonkylällä, pienenä vinkkinä. Jälleen kerran Sirpa sai luotua osuvan kimpun sanallisista ohjeistani.

Maaliskuussa oli vesi-jäniksen kimppu ja syntymävuosi 1963.
Huhtikuussa oli puu-lohikäärmeen asetelma ja syntymävuosi 1964.
Toukokuussa oli puu-käärmeen kimppu ja syntymävuosi 1965.
Kesäkuussa oli tuli-hevosen kimppu ja syntymävuosi 1966
Elokuu onkin sitten maa-apinan kuukausi ja syntymävuosi on 1968


Hyvät kitkemispäivät

Laitan tähän vielä teille muistutuksena, että maanantaina 10.7.2017 on hyvä kitkemispäivä, etenkin iltapäivästä. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tämä on tietenkin Kuukalenterin mukaan. Lisää infoa ja kitkemispäiviä löytyy Kesän parhaat kitkemispäivät -postauksesta.


Kesäistä viikonloppua!

Terkuin Sari2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kukkakamari Elsin tytöt ovat taitavia kukkakimppujen tekijöitä, jopa näiden fengshuikimppujen ;)

      Poista