perjantai 9. kesäkuuta 2017

Fengshui kukkakimppu hevoselle

Nyt on vuorossa kesäkuun kukkakimppu tai oikeammin kukka-asetelma tuli-hevoselle eli vuonna 1966 syntyneelle. Ja on hyvä muistaa, että vuosi alkaa fengshui-astrologiassa vasta helmikuun alussa.


Tuli-hevonen fengshui astrologiassa:

Fengshui astrologiassa on 12 eri eläintä, joista hevonen on yksi. Sen lisäksi on 5 elementtiä ja tämän kuun elementti on tuli. Siis kuukauden eläin on tuli-hevonen.
Hevosen oma elementti on myös tuli, joten kukka-asetelman väriksi valikoitui vain punainen. Se on siis tuli-elementin väri. Lisäksi asetelman leikkovihreissäkin on punertavia sävyjä. Asetelman muoto on myös mietitty tarkkaan tuli-elementtiä kuvaavaksi.

Vuosi 1966 oli tuli-hevosen vuosi, joten tänä vuonna 51 vuotta täyttävät ovat tuli-hevosia. Tämän tyylinen kimppu tai asetelma sopii heille vaikka syntymäpäiväkimpuksi.

Millaisia tuli-hevoset sitten ovat luonteeltaan... seikkailunhaluisia, itsevarmoja ja erittäin älykkäitä. He yleensä kaipaavat elämään vaihtelua ja jännitystä. Tuli-hevonen on eläimistä kaikkein intohimoisin, kuumaverisin ja kiihkein 😊

Fengshui-kimppujen yhteistyö: 

Fengshui kukka-asetelman  teki Kukkakamari Elsin Elina. Kukkakauppa on meidän Nurmijärven kirkonkylällä, pienenä vinkkinä. Jälleen Elina oli heti ymmärtänyt tämän tuli-hevosmaisen kukkakimpun idean tosi hyvin. Kimpussa olevat heinät muistuttavat ilmavirrassa heiluvaa hevosen harjaa 😊

Maaliskuussa oli vesi-jäniksen kimppu ja syntymävuosi 1963.
Huhtikuussa oli puu-lohikäärmeen asetelma ja syntymävuosi 1964.
Toukokuussa oli puu-käärmeen kimppu ja syntymävuosi 1965.
Heinäkuussa oli tuli-vuohen kimppu ja syntymäaika 1967
Elokuussa oli maa-apinan kimppu ja syntymävuosi 1968
Syyskuussa on maa-kukon asetelma ja syntymävuosi 1969
Lokakuussa on metalli-koiran kimppu ja syntymävuosi 1970
Marraskuussa on metalli-sika ja syntymävuosi 1971

Kuulumisia...

Vähän jo nolottaa. En vieläkään ole kirjoitellut puutarhafengshuista, vaikka olen niin luvannut jo monet kerrat. Se on kumma, miten se aina vaan siirtyy ja siirtyy, vaikka päivittäin käytän sitä työssäni.
Nyt täytyy ryhdistäytyä ja kirjoittaa aiheesta ensi viikolla!

Aurinkoista viikonloppua!

Terkuin Sari


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Elina tekee niin takuuvarmasti hienoja kimppuja ja asetelmia.
   Ja taas jään innolla odottelemaan, millaisen kimpun tekevät heinäkuun tuli-vuohelle, antamieni fengshui-ohjeiden perusteella :)

   Poista
 2. Täällä yksi tulihevonen hirnahtaa :) Tulinen luonne, tunteiden ääripäät voimakkaat. Itsevarmuuden tunnistan. Olin aina luokassa se joka puhui jos muut olivat hiljaa. En ymmärrä vieläkään niitä, jotka palavereissa vetäytyvät viimeiseen penkkiriviin. Minkä teen sen teen kunnolla tai sitten jää tekemättä. Tänään piti varastossa vain siirtää laattapino lattialta hyllylle - siivosinpa lopulta koko varaston. Flammentanz on kyllä lempiruusuni, punainen. Mutta länsimaisen horoskoopin kulta, auringonkukka, saa suurimmat sydämen tykytykset. No, kyllä mie unikeonpäivänä tuollaisesta kukkakimpusta kovasti ilahtuisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihevonen on tosiaan räiskyvä, eikä mikään hiljainen seurailija taustalla ;)
   Hevosissa on ihan hurjaa voimaa, kun johonkin ryhtyvät. Sitten on niitä eläimiä, jotka tekevät hyvin harkiten ja vähitellen. Ollaan me ihmiset niin ihanan erilaisia!

   Poista
 3. Hyvää kannattaa odottaa ja kyllä fengshui-tietous ensi viikollakin kiinnostaa :) Milloinka muuten on taas paras ajankohta napsia vuorimäntyjen vuosikasvaimet? -Pepi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, koetan saada sen fengshui-jutun viikonloppuna tehtyä :)
   Vuorimäntyjen uuden alut lyhennetään ennen juhannusta, vaikka jo tällä viikolla. Katselinkin meidän vuorimäntyjä eilen, ja melkein hain sakset... mutten malttanutkaan. Kitkeminen vei voiton :)

   Poista
 4. kaunis kimppu! Otsikon nähdessäni kyllä mietin hetken, että onko kyseessä joku ravuri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elina on niin taitava kukkasitoja.
   Hih :) Kukkakimppu jänikselle herätti myös monenlaisia mielleyhtymiä, etenkin kun juuri silloin rusakot liikkuivat pihoilla omenapuiden kimpussa.

   Poista