perjantai 18. marraskuuta 2016

Sisäkasvit ja fengshui


Viherkasvit ja ruukkukukat eli sisäkasvit ovat tärkeitä kodin viihtyisyyden luojia fengshuissa. Niiden merkitys korostuu näin talviaikaan, kun sisällä oleskellaan paljon. Siksi onkin ilahduttavaa, että sisäkasvit ovat nyt myös tosi trendikkäitä. Ja valikoima on aivan huikea!

Sarja Fengshui sisäkasvit:

Osa viherkasveista ja ruukkukukista on erittäin suositeltavia kotiin, ja osan sijoittamista kannattaa harkita huolella, siis fengshuin oppien mukaan katsottuna. Aloitankin täällä blogissa sarjan, jossa kerron sisäkasveista fengshuin näkökulmasta.

 Kaktukset kuuluvat siihen ryhmään, joita ei kannata laittaa mihin tahansa :)

Ilmaa puhdistavat kasvit:

Yksi tärkeä ryhmä Fengshui sisäkasvit -sarjassa on ilmaa puhdistavat kasvit. Niitä pidetään  fengshuissa erittäin arvokkaina ja suositeltavina.  Joten ne kuuluvat jokaiseen kotiin ja toimistoon, tietenkin tilanteen mukaan.

Loistava ilmaa puhdistava kasvi on lohikäärmepuu eli traakkipuu. Palaan tähän vielä tarkemmin lohikäärmepuun omassa postauksessa.

Ihanaa viikonloppua!

Terkuin Sari

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Tämä sarja tulee kuin tilauksesta! Luin yhden feng shui kirjan ja siitä asti olen ollut huolissani. Siinä sanottiin että makuuhuoneessa ei saa olla kasveja ja tietysti minulla on iso viherkasvi siellä. Jos voit kirjoittaa tästä makuuhuoneaiheesta, niin olisin tosi kiitollinen. Hyvää talvea toivottelee Mökinmuori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa muistiin tuon makuuhuone ja viherkasvit -teeman. Luulen, että sitä moni muukin on miettinyt.
   Voin jo heti sanoa, että älä ole huolissasi, jos saat nukuttua hyvin siellä. Palaan aiheeseen siinä blogijutussa.
   Hyvää talven jatkoa sinullekin :)

   Poista