torstai 7. huhtikuuta 2011

Kevätpuutarha 2011 messujen kuvasatoa

Tuli oltua Kevätpuutarhamessuilla koko päivä, huh ; )
Oli taas ihana nähdä paljon tuttuja. Ja tosi kivasti muutamat kurssilaiset "nykäsivät hihasta", niin huomasin heidät....ja saimme vaihdettua kuulumiset : )

Tässä nyt muutama kuva messuilta:
Alla kuva yleiskoristelualueen jostain teemapuutarhasta. Harmi, ettei teemapuutarhoissa ollut kylttejä, mistä olisi selvinnyt kyseinen teema. Teemoja ei pystynyt päättelemään itse puutarhasta ; )


Ison suihkulähteen päälle oli tehty kukista hieno rakennelma, mikä oli vielä valaistu. Upein se oli altaan vierestä katsottuna.

Alueella oli käytetty paljon betonikiviä, luonnonkiviä ja erilaisia katteita.

Myös vesiaiheita oli useita... tässä ehkä erikoisin.

Ja löytyihän sieltä Tahvosten osaston koristeluista upeat magnoliat. Niiden nimi näytti olevan `Susan´ . Aivan ihania !
Nyt kyllä magnolia-kuume vain lisääntyi. Tätä Susania en viitsi hankkia, sillä sen menestymisvyöhyke on vain Ia eli Ahvenanmaa. Ostan kestävämmän magnolian.... ehkäpä japaninmagnolian...
Ostoksistani kerron vähän myöhemmin : )

11 kommenttia:

 1. Tuttuja näkymiä! Omat kuvani juuri purin kamerasta koneelle, on vielä ne katsastamatta. Olen samaa mieltä tuosta mallipuutarha-alueesta, että jäi vähän tyngäksi, kun teemoista en itsekään löytänyt mitään tekstejä enkä myöskään kaikista kasveista suomenkielistä nimeä. Jään innolla odottamaan postauksia ostoksistasi!

  VastaaPoista
 2. voi että miten hyältä vaikuttaa! mongoliaa minäkin haluisin :D
  mun kukat on muuten lähteneet aivan uuteen nousuun, kiitos sun kuulanterin!! voisinko tehdä joskus blogipostauksen sun kuukalenterista? laittaisin linkin tänne? mitäpä tuumaat?

  VastaaPoista
 3. Lauantaina pääsen minäkin ihastelemaan. Vaikuttaa lupaavalle. :)

  VastaaPoista
 4. No olipas hölmöä että teemapuutarhojen teemoja ei ollut ajateltu avata yleisölle :-(
  Minulla on juuri tuo 'Susan' kun pihani on melkein Ahvenanmaalla. Raportoin sitten, jos siinä alkaa näkyä elonmerkkejä (on vielä osittain lumen alla).

  VastaaPoista
 5. Minullakin oli mukava messupäivä. Harmi, ettei törmätty. Saitpa hyvä kuvan tuosta kukkakruunusta. Messuilla oli aika hankalat valot. Löysin teemapuutarhoista kyltit, mutta vaikeaa se oli. Ensimmäinen kuvasi oli romanttinen puutarha. Kaunis kyllä, mutta romanttinen?

  VastaaPoista
 6. Intianminttu - näin jälkeenpäin ajatellen, tuo Tahvosten osasto oli yksi parhaimmista, sillä siellä oli nimilaput. Ja osastolla oli paikalla työntekijöitä, jotka kertoivat innokkaasti osaston kasveista : )
  Laitan juttua ostoksista, kun saan ne ensin kuvattua...

  akissfromthepast - magnoliat on niin mykistävän ihania : )
  Voit ilman muuta tehdä kuukalenterista postauksen ja linkittää tänne. Aion itse tehdä viikonloppuna kuun vaiheesta jutun.

  Esmeralda - lauantaina messuilla kaikki sipulikukat ovat varmasti jo täydessä kukassa. Silloin näky on upea : )

  Saila - niin vähän muistelin, että sinulla olisi se `Susan`. Tosi kiva, jos raportoit, sillä minua kiinnostaa nyt suuresti kaikki magnoliat ja niihin liittyvä ; )
  Ainakin minulta jäi teemat tajuamatta, ehkäpä muut ne oivalsivat, hih ; )

  arleena - selkeitä mallipuutarhat todellakin olivat. Ja hyvin rakennettuja !

  Tuire - tosiaan harmi, ettei nähty. Mutta ehkäpä nähdään jossain toisessa puutarhatapahtumassa, vaikkapa Marketan puistossa ...
  Ai, se oli romanttinen !?! No, romantiikkaa taitaa olla monenlaista ; )

  VastaaPoista
 7. Sitten odotankin sitä sun juttua, ja linkitän sen yhteyteen :) on toiminut niin hyvin noiden kukkien kohdalla, että postaan siitä ihan linkin kanssan jutun. mulle on ollu paljon apua tuosta sun kuukalenterista.

  VastaaPoista
 8. Kiva nähdä ja kuulla messujen kuulumisia. Olisi ollut kiva siellä käydä.

  VastaaPoista
 9. akissfromthepast - voi kuinka ihanaa kuulla : ) Itse käytän myös tuota kalenteriani muistilistana.
  Vinkkaathan minulle, kun olet tehnyt postauksen, niin tulen viivana lukaisemaan sen : )

  Sussi - kyllä puutarhamessut kuuluvat kevääseen... sieltä saa ikäänkuin lähtölaukauksen pihahommiin ; )

  Hannelen paratiisi - niitä magnolioita ihailin pitkään. Harmitti vähän, kun messukeskuksessa on niin huono valaistus, että kuvien otto oli tosi haasteellista. Onneksi sain nuo lähikuvat kukista : )

  VastaaPoista